Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Blir FFK-spiller ut året

Cristian Gamboa endelig klar!

Forrige uke kunne ffksupporter.net røpe at FFK forhandlet om costaricanske Cristian Gamboa. I dag ble spilleren endelig klar.

Tekst av Marius Kjølstad, foto: Alex Liveset (FIFA)
Lagt ut: 10. July 2010 - 10:58

Les også:

Etter en uke med forhandlinger ble det i dag klart: Cristian Gamboa Luna (20) ikler seg rød-hvit drakt ut denne sesongen! Det er FFK sine hjemmesider som kan melde dette.

Som ffksupporter.net meldte tidligere, er det mange klubber som følger Gamboa. Tidligere i vinter var han på prøvespill i Lillestrøm, men av økonomiske årsaker ble han ikke LSK-er.

Nå skal imidlertid Kanarifuglene ha kastet seg inn i kampen om spillerens signatur. Etter det ffksupporter.net kjenner til skal Henning Berg ha hatt meget lyst på spilleren. Dette er en av årsakene til at forhandlingene har tatt så lang tid.

Cristian Gamboa valgte imidlertid FFK som sin nye arbeidsgiver. Den viktigste årsaken var at klubben allerede har tre sør-amerikanere i stallen. Samtidig skal Celso Borges ha gitt ham anbefalinger. Disse to kjenner hverandre fra landslagsspill.

Gamboa blir FFK-spiller på utlån ut året, men klubben har sikret seg opsjon på kjøp. Han beskrives som en hurtig spiller med god teknikk, som kan bekle back- og kantrollen på begge sider av banen.

Det er supporterne som har stått for finansieringen av spilleren. Inntektene fra "Jeg er med"-kampanjen har gått til å dekke låneoppholdet. Vi vil, i likhet med fredrikstadfk.no, henstille folk til å fortsette å kjøpe pins fra denne kampanjen.

Joacim Jonsson har scoutet godt i Sør-Amerika før, og dette kan vise seg å bli nok en god spiller for klubben. Dersom han slår til vil klubben trenger mer penger for å kjøpe ham. Så kjøp pins, folkens!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340