Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Patrik Gerrbrand løst fra kontrakten

- Fantastisk tid i FFK

Vi har vært i kontakt med Patrik Gerrbrand etter at det ble kjent at han ble løst fra kontakten med FFK. Svenske forteller om en fantastisk tid i Fredrikstad og hvorfor ting ikke har gått helt etter planen denne sesongen.

Tekst av Stein Andre Sæther, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 16. June 2009 - 09:00

Sommeren 2006 signerte FFK en svenske som skulle gjøre et solid inntrykk allerede fra dag én i klubben. Patrik Gerrbrand har knapt spilt en dårlig kamp for rødbuksene, men mandag var det slutt etter tre år i klubben og 5062 minutter på banen og ett seriemål - mot Hamkam.

Nå vender svensken mest sannsynlig nesen hjemover til Stockholm og Hammarby, selv om hovedpersonen selv ikke vil uttale seg konkret ennå om hvor karrieren fortsetter.

- Ingen kommentarer akkurat nå, men jeg kan i hvert fall si at Hammarby aldri vil bli uaktuelt for min del.

På direkte spørsmål fra ffksupporter.net om hva som har gått galt denne sesongen, hvor det bare har blitt én kamp, svarer svenske ærlig.

- Jeg hadde litt skadeproblemer i sesongstarten. Så pådro jeg meg en ny skade. Det at jeg heller ikke ser min sønn så ofte gjorde ting enda tøffere.

Angrer ingenting

Selv om både Malmö FF og Rosenborg visstnok var interessert i svensken da han signerte for FFK i 2006, angrer han ikke på klubbvalget han tok den gang.

- Jeg angrer ingenting. Jeg har hatt en fantastisk tid i Fredrikstad, med cupgull og sølvmedaljen. Om klubbvalget var det beste for karrieren? Det vet man aldri, men man kan ikke gå rundt å angre på ting, fortsetter 28-åringen.

Gerrbrand var en av de etter hvert så berømte og mange bosmanspillerne i klubben. Ledelsen var derimot villige til å forlenge kontrakten.

- Det var jeg som tok initiativet til å bli løst fra kontrakten. Da jeg fikk spørsmål om jeg ville forlenge kontrakten sa jeg nei med en gang. Jeg hadde tenkt på dette i lengre tid ettersom sønnen min flyttet til Stockholm i fjor.

Fantastisk tid i Fredrikstad

Da vi ber han oppsummerer tiden i Fredrikstad og FFK høres det ut som svensken har hatt tre trivelige år i byen og klubben.

- Sportslig kan man ikke komme utenom cupgullet, sølvmedaljen og hylningen fra våre fantastiske supportere. Utenfor fotballen kommer jeg til å savne folkene på gaten, som virkelig brenner for klubben. Jeg kommer til å savne kompiser jeg har fått og alle medspillerne. Har hatt god kontakt med de fleste av dem. Jeg kommer til å savne sommeren i Fredrikstad, men vinteren kan jeg klare meg uten, forteller han med et smil.

Byen og klubben har dermed gjort et godt inntrykk på den tidligere Leicester-proffen, men 28-åringen har også gjort et solid inntrykk på banen. Kun en gang fikk han betegnelsen svak på vår spillerbørs. Det må sies å være en god og stabil, men altfor kort, karriere i FFK.

Avslutningsvis kan svensken fortelle at han neppe har vært på Fredrikstad stadion for siste gang.

- Jeg kan bare si at det har vært en fantastisk tid her og jeg kommer å savne alle vidunderlige fans. Jeg håper dere støtter laget i med- og motgang, det vet jeg at dere vil gjøre. Jeg kommer nok på besøk en hel del, for som sagt har jeg mange kompiser her, og kjenner en del damer, forteller svensken med et smil til ffksupporter.net, og avslutter med at det også blir noen FFK-kamper om det skulle by seg.

ffksupporter.net takker Patrik Gerrbrand for innsatsen i FFK og ønsker han lykke til videre i karrieren!

 

 

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340