Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

VIL HA MER TILLIT

Elvestad skuffet over lite spilletid

- Det er klart jeg er skuffet over spilletiden jeg har fått. Alle vil selvfølgelig spille så mye som mulig, og jeg føler jeg har gjort meg fortjent til mer tillit, sier Martin Vigdal Elvestad på telefon til ffksupporter.net

Tekst av Marius Kjølstad, Foto: Ken-Thomas Nilsen
Lagt ut: 04. June 2009 - 19:00

Fikk spilletid i vinter

Stortalentet har vært i FFKs A-stall siden sommeren 2006. Siden den gang har det kun blitt fire innhopp på høyeste nivå for spilleren som har vært på aldersbestemte landslag helt siden 15-årsalderen.

I fjorårssesongen kom tre av de innhoppene, noe som førte til at han kan titulere seg som sølvvinner. I vinter fikk Elvestad flere sjanser, som han ifølge ham selv tok godt vare på.

- Jeg følte at jeg spilte bra i oppkjøringa til sesongen, og er derfor litt skuffet over at jeg ikke har fått mer spilletid.

På FFKs 2.lag har Elvestad derimot fått mer enn nok med spilletid. Han er kaptein og har vært en av de beste på laget så langt i sesongen. Han har en god pasningsfot og viser gode fighteregenskaper. Enkelte har sammenlignet ham med Kasey Wehrman.

Ikke mottatt kontraktsforslag

Angående kontraktsforslag har Elvestad ikke hørt noe fra klubben, men regner med at de kommer med et tilbud snart. Om det skulle komme et tilbud er det imidlertid ikke sikkert at han godtar det.

- Klubben må vise at de vil satse på meg. Jeg vil spille i Tippeligaen, og klubben må vise at de vil slippe meg til oftere.

Elvestad røper at det kan være aktuelt å skrive under en ny kontrakt for så å lånes bort til en annen klubb.

- Om jeg skriver under kontrakt og ikke får spilletid likevel kan det godt hende at jeg går på utlån til en annen klubb til høsten. Jeg trenger spilletid i Tippeligaen eller Adeccoligaen.

FFKs policy å hente utenlandske spillere

FFK hentet i vinter en ny utenlandsk unggutt på akkurat Elvestads plass, nemlig stortalentet Celso Borges. Med det kjøpet mener Elvestad at klubbens innkjøpspolitikk kom til syne.

- Det er vel FFKs policy, det, sier Elvestad og tar en liten pause.

- Først trodde jeg at Borges var en offensiv midtbanespiller, men det viste det seg jo at han ikke var. Uansett er det sunt med konkurranse om plassene.

Elvestad avslutter intervjuet med å fortelle litt om overgangen fra juniorstallen til A-laget.

- Det har vært opp- og nedturer hele veien, men flest oppturer. Men jeg føler som sagt at jeg har fortjent mer spilletid. Nå er det på tide at jeg får det!

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340