Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

BRH-medlemmer straffes:

Fem FFK-supportere utestengt

Fredrikstad Fotballklubb har valgt å utestenge fem personer fra Fredrikstad stadion og erklærer de samtidig uønsket på bortekamper. Fire av fem er utestengt ut året, men én person forlenger en allerede eksisterende utestengelse til sommeren 2010.

Tekst av Øystein Holt, faksimile: f-b.no
Lagt ut: 18. May 2009 - 16:56

Reaksjonen er svar på tiltale etter bråket på Torshov, der Isko Boys (casuals) angivelig skal ha barket sammen med flere personer med fra Fredrikstad.

- Vi vil ikke ha noe med slike personer å gjøre, og må utestenge dem fra våre arrangementer, og til de arrangementer der Fredrikstad fotballklubb er representert på bortebane. Vålerenga har kommet med den samme reaksjonen overfor sine supportere. Gjennom denne prosessen har vi hatt dialog med politi, Plankehaugen, Brigade RødHvit og Vålerenga, forteller Svein Erik Waters til fredrikstadfk.no.

Brigade Rødhvit bekrefter selv hendelsen på sine sider:

- Vi kan bekrefte at 4stk. av de involverte hadde tilhørighet til Brigade RødHvit. De 4 er informert om at de fra nå av er uønsket i Brigade RødHvit som har hovedfokus på tribunelivet. Vi vil med dette igjen presisere at BRH tar avstand fra vold og ikke vil bli forbundet med slike hendelser.

Også Klanen tar sterk avstand fra hendelsen:

- Jeg vil på det sterkeste oppfordre de av dere som jeg kjenner i Isko boys til å ta grep i forhold til det som skjer nå. Nå er det på tide å stramme opp. Dere er oppegående folk som selvsagt skjønner at ungene våre, eller ungene til Lynsupportere for den saks skyld ikke skal utsettes for realityvold midt på lyse dagen. Hallo, skriver Klanens talsmann, og samtidig langer ut mot Politiet, som han mener kunne ha forhindret hendelsen på et tidliger stadium:

- Dere visste at det kom en buss med bråkmakere fra Fredrikstad til Oslo. Den kunne dere glatt ha snudd med eskorte til Fredrikstad. Da hadde ungene til våre venner i Skeid unngått sitt livs hittil styggeste opplevelse.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340