Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Hovedtreneren klar til dyst igjen

Grönhagen tilbake i jobb

Etter å ha operert for kreft og vært ute noen påfølgende uker med sykemelding er FFK-trener Anders Grönhagen tilbake i jobb. I morgen klokken 10.00 leder han sin første treningsøkt.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 22. April 2009 - 21:01

Etter kampen mot Strømsgodset søndag 22.mars var det en stor overraskelse da den svenske treneren avslørte for både klubben og media at han skulle opereres for forstadium til kreft i blærehalskjertelen. Tre dager senere foregikk operasjonen som var vellykket. Etter det har Grönhagen vært sykemeldt, men holdt i dag en pressekonferanse på Fredrikstad Stadion hvor han meddelte at han umiddelbart er tilbake i jobb igjen. Det meldes at FFK-treneren var opplagt og i strålende humør på pressekonferansen.

I Grönhagens fravær var det assistenttrener Tom Freddy Aune som tok over sjefsrollen. Til tross for at Aune er urutinert har han gjort jobben på en tilfredsstillende måte. En seier, en uavgjort og et tap må sies å være mer enn godkjent med tanke på at han har lite erfaring og at han har hatt en skadeudsatt tropp å råde over.

Likevel har Grönhagen hatt en finger med i spillet hele veien.


- I denne perioden har jeg hatt ganske hyppig kontakt med Tom Freddy Aune, men har ikke påvirket hvordan laget skal se ut. Det nytter ikke når man ikke er til stede. Nå er det hyggelig å konstatere at det har gått ganske bra den tiden jeg har vært borte. Kampene har jeg sett på TV, og jeg registrerer at vi fortsatt har et par hakk å gå på fremover, sier FFK-treneren til fredrikstadfk.no

Vi i ffksupporter.net takker Tom Freddy Aune for innsatsen som hovedtrener og ønsker en frisk og rask Anders Grönhagen lykke til videre i sesongen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340