Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Kasey Wehrman vrakes

Barsom valgt til kaptein

Abgar Barsom er valgt til kaptein for 2009-sesongen. Den allsidige og rutinerte svenske midtbanespilleren avløser dermed en friskmeldt Kasey Wehrman som vrakes fra lederrollen. Det er fredrikstadfk.no som bekrefter avgjørelsen i dag.

Tekst av Trond Johansen, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 07. March 2009 - 13:12

Hvem som er kaptein i serieåpningen, da Abgar Barsom er ute med skade, er imidlertid et spørsmål vi ikke vet svaret på.

- Abgar er for øyeblikket skadet, så inntil han er skadefri igjen så vil vi veksle mellom ulike kapteiner. Vi mener at dette vil være bra for motivasjonen til spillerne og bli med på skape en enda større fellesfølelse, sier Anders Grönhagen til fredrikstadfk.no.

- Jeg takker for tillten ved å bli utnevnt til kaptein for FFK. Det er en ære og jeg ser nå frem mot å bli helt frisk igjen slik at jeg er spilleklar. Det blir en spennede og jevn sesong i år. Vi i laget skal gjøre vårt beste for å møte publikums forventninger, men vi er også avhengig av den gode støtten som publikum har gitt oss på våre hjemmematcher. Håper derfor at så mange som mulig stiller opp i vår siste treningskamp i morgen mot Kongsvinger i Østfoldhallen, og bidrar til en perfekt oppkjøring mot 1. runde mot BodøGlimt, sier Abgar Barsom til samme nettsted.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340