Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Aston Villa-stjerne:

- John Carew til Fredrikstad

Er du en fotballgal guttunge? Da bør du merke av 28. juni i kalenderen, landslagsspiss John Carew kommer til Dagfinn Enerlys Fotballcamp! - At John Carew sa ja er utrolig morsomt, kommenterer Dagfinn Enerly.

Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 24. January 2009 - 00:44

Det er fredrikstadfk.no som melder dette.

- Jeg gleder meg allerede. Han blir sannsynligvis på Hankø i to hele dager. Vi jobber også med andre, store fotballnavn, og i tillegg skal vi ha på plass et apparat av andre dyktige fotballinstruktører, sier Dagfinn Enerly til fredrikstadfk.no.

Opp til 70 barn og unge i alderen ti til 15 år kan forvente seg noen dager med læring, fotballglede og mye felles moro. At John Carew har et triks eller to å lære bort til unge fotballspillere bør ingen tvil på. Det hele finner sted på Hank fra 28. juni til 1. juli.

- Forberedelsene er godt i gang. Det er mye å ordne med i forkant av en slik camp, men det er så utrolig deilig når alt fungerer og når jeg ser at de unge koser seg. Gleden i ansiktet til deltakerne er verdt alt slitet. Iveren etter å lære er stor, og det er inspirerende å være sammen med glade, unge mennesker. Det er litt slitsomt å arrangere en slik fotbalcamp, men det gir meg så mye tilbake, fastslår Dagfinn Enerly.

Ytterligere informasjon og påmeldingsskjemaer vil med tiden dukke på FFKs offisielle nettsider.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340