Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Keeper forlenger oppholdet i FFK?

Örlund blir tilbudt FFK-kontrakt

Eurosport.se kan avsløre at Daniel Örlund mest sannsynlig vil bli tilbudt kontrakt med FFK. Tor-Kristan Karlsen sier til samme nettsted at han tror på en løsningen innen november.
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 17. November 2008 - 21:27
Lasse Staw fikk store deler av sesongen ødelagt av skader i likhet med Erik Bråthen. Inn kom først Tommy Runar, og så AIKs tredjevalg, Daniel Örlund. Sistnevnte kan nå altså vente seg et kontraktstilbud for en permanent overgang til FFK. Eurosport.se har tatt kontakt med sportssjef Tor-Kristian Karlsen som regner med en løsning i løpet av to uker.

FFK ble allerede i sommer enige med AIK om en eventuell overgangssum. Denne skal ligge på rundt to millioner kroner. Etter prestasjonene i høst å dømme etter kan dette være et tilbud FFK rett og slett ikke kan takke nei til. Expressens Mathias Lühr mente prisen var et ran for en snau måned siden.

Noe man kan være enig i. I hvert fall med tanke på hvilken keeper RBK klarte å få for 10 millioner i Rune Almenning Jarstein. En av årets skuffelser kan bli erstattet av nettopp Örlund, ettersom trønderne skal være en av flere som er interessert i "Örats" underskift. Rosenborg må mest sannsynlig høyere opp i pris enn FFK for 28-åringen, som gjorde et solid inntrykk igjennom hele høsten for sølvvinnerne.

Tor-Kristian Karlsen understreker viktigheten med minst to gode keepere kommende sesong. Med forlenget serie, europacupspill og forhåpentligvis god innsats i cupen, kan FFK fort komme opp i 40 kamper kommende sesong. Dermed vil ledelsen kanskje ikke ta sjansen på at Staw og Bråthen holder seg skadefri neste sesong, og velger å bruke noe av overgangsmidlene på en keeper de vet hva står for.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340