Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Norge - Uruguay 2-2 (0-1)

Tariks drømmedebut

Tarik Elyounoussi debuterte på A-landslaget med scoring etter fire minutter på banen. Tarik bidro til å løfte et slapt norsk landslag og viste hvorfor Hareide har gitt unggutten vår tillit på A-landslaget.
Tekst av David Aleksandersen, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 29. May 2008 - 07:04

Tarik kom inn etter pause og viste landslagstreneren tillit med å score allerede etter fire minutter på banen. - Dette var fryktelig morsomt. Jeg var veldig sugen på å spille, og det var utrolig stort å å score, sier Tarik til TV2 etter kampen.

Fra start?

Mange vil mene at han kanskje burde spilt fra start. Det norske landslaget, med flagget på brystet, leverte en førsteomgang fullstendig ribbet for innsats og glød. Én ting er kanskje mangel på evner, men man kommer langt med innsats. Selv om Tarik begynte på benken var det allikevel funnet plass til to unggutter i Per Ciljan Skjelbred og Tore Reginiussen.

Etter kampen sier Hareide at det ikke var aktuelt å begynne kampen med fler unggutter enn Skjelbred og Reginiussen. -Det hadde blitt for mye. Så nei, å starte med ham var ikke et tema.

Åge: - God, men ikke veldig god

Nettavisen belønner Tarik med en 6er – banens beste. Åge Hareide synes også Tarik spilte en god kamp men vil ikke ta av. -Han var god, men jeg vil ikke bruke ordet «veldig god». Han scoret et mål. Det var viktig, sier Hareide til Nettavisen.

Carew fornøyd med Tarik

Ifølge Fredriksstad Blad skrøt Carew FFK-spissen opp i skyene etter debuten: – Det var veldig gøy å spille sammen med han. Han kan bli så god han bare vil.

Tarik på sin side hadde fått beskjed om å holde seg rundt Carew. Det var nok ikke det dummeste rådet han har fått, for det var nemlig Carew som la pasningen til Tarik som førte til målet.

Selv om Tarik ikke var nervøs før debuten på banen fikk han allikevel nettkjenning hos nervene sine etter kampen. Det er nemlig en tradisjon at alle som debuterer på det norske landslaget må holde en tale på banketten etterpå.

- Skal jeg holde tale? Nei, nei, nei. Jeg vet ikke jeg ass. Jeg er ikke så god på de greiene her, sier Elyounoussi til VG Nett. Jon Inge Høiland kommenterte Tariks beskjedenhet utenfor banen på følgende måte - Det blir nok ikke noen lang tale...

FFKsupporter.net ønsker å gratulere Tarik med en flott debut på landslaget!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340