Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Bobbie Friberg da Cruz til FFK?

Bekrefter svensk interesse

26 år gamle Bobbie Friberg da Cruz fra svenske GAIS kan bli FFK-spiller i løpet av kort tid. Sportslig leder i FFK, Per Morten Haugen, bekrefter overfor ffksupporter.net at klubben er interessert i spilleren.
Tekst av Trond Johansen og Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 14. March 2008 - 20:29
- Jeg kommenterer som vanlig ikke navn, er det første Per Morten Haugen svarer når ffksupporter.net konfronterer ham med ryktene om at Bobbie Friberg da Cruz er på vei til å bli FFK-spiller.

Etter det ffksupporter.net kjenner til, er Fredrikstad svært interessert i å sikre seg underskriften til GAIS-spilleren. Fredag var han til stede i FFKs garderobe etter treningskampen mot Elfsborg. Der snakket han med Anders Grönhagen om en eventull overgang til FFK.

Bobbie Friberg da Cruz har 1 år igjen av kontrakten med GAIS. Der har han lang erfaring både som høyreback og kantspiller. En overgangssum vil trolig ligge på rundt 2 milloner kroner.

Etter hvert velger Haugen å lette litt på sløret.

- Jeg kan bekrefte at det er en spiller vi har sett og brukt mye tid på. Men vi må bli enig med både klubb og spiller, samtidig som vi må være helt sikre på at dette er en spiller som passer inn i Fredrikstad, forteller Haugen.

Flere skandinaviske klubber har i vinter meldt interesse for spilleren som hadde en imponerende fjorårssesong for GAIS. Han har også prøvespilt for tyske Hertha Berlin i løpet av vinteren, uten å få kontraktsforslag.

I FFK er det Joacim Jonsson som har hovedansvaret for å kartlegge og studere aktuelle spillere. Han kan bekrefte at han har hatt Bobbie Friberg da Cruz under lupen.

- Jeg har sett ham mange ganger. Men det har jeg med mange spillere, forteller Jonsson til ffksupporter.net.

Hva han du si om spilleren?

- Han er en toveisspiller som er meget rask og løpssterk. Han er stor av vekst og god i lufta i begge straffeområder. Han er en bra spiller, svarer Jonsson som samtidig understreker at han ikke vil kommentere FFKs eventuelle interesse for spilleren.

Tidligere denne uka har Odense-spiller Jan Tore Ophaug blitt linket til klubben. Per Morten Haugen avviser ikke muligheten for at FFK kan hente to spillere før overgangsvinduet stenger.

- Det kommer helt an på hva vi får til økonomisk. Jeg vil ikke si det er uaktuelt i hvert fall. Men i utgangspunktet er vi ute etter kun én spiller, avslutter Haugen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340