Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Må stå over mot Brann

To kamper for Tegström

NFF har ilagt Andreas Tegström to kampers karantene etter det røde kortet i treningskampen mot Tromsø, men den svenske spissen trenger likevel bare å stå over én seriekamp...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 12. March 2008 - 19:04
- Det er nye regler vedtatt på Forbundstinget. En spiller som blir utvist i privatkamp på grunn av en overtredelse, som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører mer enn én kamps karantene, skal sone karantenen med unntak av én kamp. Dette skal skje i førstkommende obligatoriske kamp for det lag spilleren ble utvist for, sier Einar Bergum, leder i disiplinærutvalget til NFF, til TV 2 Sporten.

Det betyr at Andreas Tegström står over seriepremieren mot Brann.

FFK har mulighet for å anke avgjørelsen, men det er lite som tyder på at det vil skje. Som Anders Grönhagen sier til VG.no:

- Regler er regler.

Andreas Tegström har selv fortalt at det aldri var noe rødt kort, selv om en dårlig plassert Tom Henning Øvrebø så det annerledes. Tromsø-spilleren det gikk utover, Mika Koppinen, skal også ha løpt bort til FFK-benken for å forklare at det ikke burde vært gitt rødt kort. Det har altså NFF ikke lagt vekt på.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340