Husk meg
Brukernavn
Passord

Ophaug på vei til Fredrikstad?

Ifølge den danske nettavisen fyens.dk er Odense-spiller Jan Tore Ophaug (30) på vei til Fredrikstad. Ophaug har også tidilgere vært linket til FFK, og det er kjent at klubben jobber med å få på plass en forsvarsspiller denne uka.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 12. March 2008 - 17:59
Hovedpersonen selv svarer slik overfor fyens.dk:

- Ingen kommentar.

Så får det være opp til hver enkelt å vurdere hva som ligger i det. Hvis FFK ikke er aktuelt, hvorfor ikke bare svare det?

Den tidligere Moss- og Brann-spilleren har tidligere uttalt at FFK er en spennende klubb, men at han forholder seg til kontrakten med Odense. Han tviholder på samme svar:

- Jeg forholder meg til at jeg har kontrakt med OB. Men hvis de ikke lenger ønsker mine tjenester, så må jeg se på det. Men jeg har fokus på OB og sesongåpningen mot AaB på lørdag, forteller Ophaug til fyens.dk.

OBs sportsdirektør er enda mer ordknapp og ønsker ikke å kommentere saken i det hele tatt.

I dagens utgave av Fredriksstad Blad sier Per Morten Haugen at FFK er nær å sikre seg en defensiv forsterkning. Håpet er at spilleren skal være klar denne uka før laget reiser til Portugal. Det vil ikke komme som noen overraskelse om Jan Tore Ophaug er spilleren Haugen snakker om.

Jan Tore Ophaug er en rutinert forsvarsspiller som har lang erfaring både som høyreback og midtstopper.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340