Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFKSupporter.net til stede på dagens trening

Fortsatt uten venstreback

Fredrikstad gjennomførte i dag årets tredje trening, med nykommeren Abgar Barsom på plass, men fortsatt uten ny venstreback. – Vi jobber for å finne en løsning, sier Anders Grönhagen.
Tekst av Jørgen Grytøyr, Arkivfoto: Heidi Gangfløt
Lagt ut: 08. January 2008 - 13:50
Kun Rami Shaaban og Vidar Martinsen manglet da FFK-spillerne entret kunstgresset i Østfoldhallen tirsdag formiddag. Shaaban er med den svenske landslagstroppen, mens Martinsen feirer morens 50-årsdag i Afrika. Raymond Kvisvik var tilbake i full trening med godt humør og presise pasninger. Med tilnærmet full tropp virker rødbuksene klare for sesongoppkjøringen, men laget står fortsatt uten venstreback. Lagets eneste rendyrkede venstreback, Christian Halvorsen, trente i dag alternativt etter kneskaden.

- Per i dag har vi ingen hete navn på blokka, forteller Grönhagen til ffksupporter.net.

Abgar Barsom hadde sin første trening med laget i dag. Midtbanespilleren glimtet til med presise langpasninger og god innsats.

– Det er et dyktig lag med mange talentfulle spillere. Jeg vil være med å hjelpe disse talentene, sier Barsom. Han karakteriserer seg selv som en spiller med erfaring og profesjonell innstilling.

Det var mange unge og lovende spillere på dagens trening. Martin Elvestad, Agim Shabani, Joachim Thomassen, Michael Trulsen og Christian Halvorsen er spillere som Fredrikstad kan dra nytte av i fremtiden. Hvem som er nærmest dagens startellever vil ikke Grönhagen si noe om.

– Nei, det er det umulig å si noe om nå. Hvem som helst kan slå til, så det kan jeg ikke si noe om. Men vi har 10 spillere under 20 år, og det er positivt, forteller FFKs hovedtrener.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340