Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Halvorsen opp i a-stallen

- Dette har jeg drømt om

Christian Halvorsen (19) er blitt tilbudt en ettårskontrakt. Den signeres andre nyttårsdag. - Jeg fikk det jeg ønsket meg til jul, forteller venstrebacken til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 01. January 2008 - 16:37
Ler mer om Halvorsen her:
- Kun Halvorsen aktuell for a-stallen
- Halvorsen Frykter Plankehaugens vrede
- 9 kjappe spørsmål til Christian Halvorsen

Etter det ffksupporter.net har erfart en stund, ble Halvorsen tilbudt en ettårskontrakt 13. desember. Unggutten brukte tid på å tenke seg om, men innrømmer at det var en enkel avgjørelse å ta:

– Det er dette jeg har drømt om og jobbet hardt for å oppnå, smiler en tydelig fornøyd Christian Halvorsen.

Den unge lysluggen er fullstendig klar over at han er den eneste venstrebacken i klubben:

– Jeg håper jo selvfølgelig at jeg får spille. Alle vet at det ikke er så veldig mange venstrebacker i klubben, og at jeg per dags dato er den eneste rendyrkede gjør selvfølgelig sjansene mine større for spilletid.

Likevel tyder det meste på at klubben kommer til å hente inn en mer etablert venstreback. Det plager ikke Halvorsen:

– Ja, det virker sånn, men jeg har ikke noe i mot det. Kommer det en bra venstreback med erfaring kan jeg lære mye av det. Mot slutten av sesongen åpner det seg kanskje litt mer, slik at jeg kan starte flere kamper.

En skade har satt Halvorsen ut av spill i lenger tid, men 19-åringen er på bedringens vei.

– Kneet blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg tipper jeg er klar igjen tidlig i januar, men det er veldig vanskelig å forutsi hvor lenge det er igjen. Jeg begynner ikke 100 prosent før jeg vet jeg er helt restituert.

Når kan vi forvente å se deg spille kamper med A-laget?

– Forhåpentligvis i en av de første treningskampene i februar, avslutter Halvorsen.

Christian Halvorsen blir etter NFFs nye regler ansett som en klubbutviklet spiller.

FFKs stall med NFFs nye regler.

Les mer om det nye regelverket her.

Med Christian Halvorsen på plass, blir følgende spillere (6 stk) ansett som klubbutviklede spillere i FFK: Christian Halvorsen, Agim Shabani, Martin Elvestad, Tarik Elyounoussi, Lasse Staw og Hans Erik Ramberg.

Følgende er forbundsutviklede (9 stk): Erik Mellevold Bråthen, Pål André Czwartek, Vidar Martinsen, Joachim Thomassen, Raymond Kvisvik, Anders Fossøy Stadheim, Ardian Gashi, John Anders Bjørkøy og Michael Trulsen,

NFF stiller et krav om 2 klubbutviklede og 12 forbundsutviklede spillere. FFK kan derfor bare kvitte seg med én av de overnevnte spillerne (15 stk) med mindre klubben henter inn en annen forbundsutviklet spiller.

FFKs frie spillere (11 stk): Rami Shaaban, Patrik Gerrbrand, Raio Piiroja, Kasey Wehrman, Abgar Barsom, Serge Konan Kouadio, Brian West, Andreas Tegström, Ismaël Béko Fofana, Hermanni Vuorinen og Garðar Jóhannsson.

NFF har satt et tak på 11 frie spillere, noe som betyr at FFK ikke kan hente inn flere uten at noen forlater klubben. Vi har tatt høyde for at Barsom blir offisielt klar for klubben.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340