Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Gir FFK tidsfrist

Kvisvik stiller ultimatum

Hvis ikke FFK gir Raymond Kvisvik tilbud om ny kontrakt innen 1. desember, varsler Greåker-gutten at han vil se seg om etter ny arbeidsgiver.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 23. November 2007 - 13:23
Raymond Kvisvik har kontrakt med FFK ut neste sesong, men ønsker å få på plass en ny og forbedret kontrakt så raskt som mulig. I dag melder Nettavisen at Kvisvik har gitt klar beskjed til FFK-ledelsen:

- Etter samtaler med agenten min har jeg sagt fra til Fredrikstad om at noe må skje før 1. desember. Hvis ikke de kommer på banen må jeg begynne å tenke på andre løsninger, sier Kvisvik.

Per Morten Haugen står imidlertid fast på at de ønsker å forhandle med Kvisvik først til sommeren.

- Vi forstår Raymonds situasjon, men spilleren har avtale med klubben i ett år til så vårt utgangspunkt er at vi skal se på situasjonen til sommeren, i juni, sier Haugen til iBergen.no.

På den andre siden: Både Raymond Kvisvik ønsker i utgangspunktet å bli i Fredrikstad, samtidig som klubben ønsker å beholde spilleren.

- Vi jobber med løsninger, men vi kan ikke love noe. Vi ønsker helt klart å ha Raymond med oss videre for han er en veldig god fotballspiller. Men det er ikke alltid det går slik vi vil, forteller Haugen.

Ifølge Nettavisen jobber FFK med å få til ekstern hjelp for å sette sammen et kontraktsforslag som kan være attraktivt nok for Kvisvik.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340