Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Svensk U21-landslagsspiller i kikkerten

FFK vurderer Lustig

Anders Grönhagen har signalisert at han ønsker å hente offensive backer til FFK. I forrige uke var Grönis på besøk i Sverige for å se høyrebacken Mikael Lustig i aksjon for GIF Sundsvall.
Tekst av Trond Johansen, Foto: ufc.se
Lagt ut: 07. November 2007 - 22:50
Mikael Lustig (20) er en ettertraktet spiller. Før årets sesong viste flere skandinaviske storklubber interesse for den svenske U21-landslagsspilleren. Rosenborg, Djurgården, IFK Göteborg og FC København har alle hatt Lustig i kikkerten.

Nå melder flere svenske medier at FFK kan være en aktuell klubb for talentet. I forrige uke var Anders Grönhagen personlig på plass i Ljungskile da GIF Sundsvall med Mikael Lustig på laget skulle ut i avgjørende kvalifiseringskamp for opprykk til Allsvenskan. GIF sikret opprykket - men det ble en dramatisk kamp etter at Lustig ble utvist 20 minutter før slutt.

Grönhagen, som har en fortid som både trener og spiller for nettopp GIF Sundsvall, bekrefter overfor FotbollDirekt.com at han var til stede på kampen for å se Mikael Lustig.

- Jeg skal være ærlig og si at vi har kikket på ham. Vi så han i den siste kampen mot Ljungskile, men har fulgt med han tidligere også. Men det er en lang vei frem til en eventuell overgang, forteller Grönis.

For to uker siden ble Mikael Lustig tildelt "Gullskoen 2007" av Medelpads Fotbollförbund. I begrunnelsen beskrives Lustig som en moderne og offensiv backtype, ikke ulikt hva Grönis er på jakt etter:

"Han representerer den moderne backtypen som er dyktig både offensivt og defensivt med stor aksjonsradius og med egenskaper som hurtighet, gode innlegg, bra hodespill, målfarlig og går på offensive løp i de rette øyeblikkene".

ffksupporter.net har vært klar over FFKs interesse for spilleren en stund. Tidligere denne uken fikk vi følgende kommentar fra Per Morten Haugen:

- Vi kjenner til spilleren, men per dags dato så er det ikke noe konkret.

Dersom FFK bestemmer seg for å gjøre noe konkret ut av interessen, vil man likevel møte sterk konkurranse i kampen om spillerens underskrift. Den svenske seriemesteren IFK Göteborg og Djurgården skal nemlig være svært interesserte. I tillegg ønsker Kjell Jonevret å hente landsmannen til nyopprykkede Molde.

Etter hva ffksupporter.net erfarer så kan det bli vanskelig å lokke Lustig til Fredrikstad, da han i utgangspunktet ønsker seg til en større klubb dersom han bestemmer seg for å forlate GIF Sundsvall. Lustig har ett år igjen av kontrakten.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340