Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Rami Shaaban ikke til Cluj

- Han er for gammel

Rami Shaaban er likevel ikke aktuell for den rumenske toppklubben Cluj. Årsak? Han er for gammel!
Tekst av Trond Johansen, Arkivfoto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 07. November 2007 - 19:12
I forrige uke skrev flere medier at FFK-keeperen var på vei til rumensk fotball for å bli lagkamerat med Mikael Dorsin i hardsatsende Cluj. Nå melder imidlertid FotbollDirekt.com at den rumenske klubben ikke er interessert i å kjøpe Rami Shaaban, rett og slett fordi han er for gammel (Shaaban er 32 år).

- Han er for gammel. Deres nye keeper skal være betydelig yngre enn den keeperen dere nevner. Det er ingen sannhet i disse spekulasjonene, forteller en kilde med innsyn i Cluj til FotbollDirekt.com.

FFK skal heller ikke ha hørt noe fra Cluj.

- Cluj har ikke kommet med noe tilbud. Vi har fått forespørsler fra flere klubber, både svenske og fra andre land, men ikke noe konkret. Fra Cluj har vi ikke hørt noe i det hele tatt, sier Per Morten Haugen til nettstedet.

Rami Shaaban har kontrakt med FFK én sesong til, men det er fortsatt stor sannsynlighet for at han skifter klubb i vinter. Det skal fortsatt være stor interesse for den svenske landslagskeeperen i Allsvenskan. Både Hammarby og IFK Göteborg sies å være interesserte.

Og Per Morten Haugen avslører at klubben ikke vil stå i veien dersom Shaaban vil finne seg en ny klubb.

- Det er klart vi gjerne vil beholde Rami. Men samtidig så er det opp til Rami selv. Vil han forlate klubben, så kommer ikke vi til å tvinge ham til å bli her, avslutter han.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340