Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ettertraktet FFK-keeper

Shaaban til Romania?

Den hardtsatsende rumenske klubben CFR Cluj, som tidligere denne uka hentet Mikael Dorsin fra Rosenborg, har nå rettet søkelyset mot Rami Shaaban og skal være villig til å bla opp nærmere 3 millioner for keeperen.
Tekst av Trond Johansen og Øystein Holt
Lagt ut: 31. October 2007 - 19:00
Det er Aftonbladet som melder at den svenske landslagskeeperens neste arbeidsgiver kan bli rumensk. Shaaban har ett år igjen av kontrakten med FFK, men den Kniksen-nominerte burvokteren er klar på at han nå ønsker nye utfordringer og forlater mest sannsynlig Fredrikstad i løpet av vinteren.

- Jeg har hørt de samme ryktene, men utover det har jeg ingen kommentar, forteller Per Morten Haugen til ffksupporter.net i en kort kommentar onsdag kveld.

- Shaaban har jo ytret et ønske om å kanskje forsøke seg et annet sted, det er ingen hemmelighet, men foreløpig er det ingenting konkret.

Tidligere i år har FFK avslått bud fra den tyrkiske storklubben Trabzonspor, mens det også har vært interesse fra Egypt. I tillegg til rumenske CFR Cluj, så skal det også være sterk interesse for Shaaban i svenske toppklubber, blant annet Hammarby og IFK Göteborg.

CFR Cluj leder i øyeblikket den rumenske toppserien og sikter mot spill i Europa. Klubben skal ifølge Aftonbladet være villig til å betale Shaaban omlag 2,5 millioner svenske kroner per år.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340