Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Morgan Andersen ville selge Shaaban

Styret stoppet Shaaban-salg

Rami Shaaban ønsket å forlate FFK til fordel for den tyrkiske toppklubben Trabzonspor som for noen dager siden la inn et bud på den svenske landslagskeeperen. Ifølge Shaaban skal Morgan Andersen ha sagt seg villig til å selge, men til slutt var det styret som satte foten ned.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. September 2007 - 19:03
Det er den svenske avisen Aftonbladet som melder dette under overskriften "Rami stoppades av Fredrikstad".

Da Rami Shaaban skrev under for FFK foran fjorårets sesong, så skal det ha vært muntlig enighet om at klubben ikke skulle stå i veien dersom en utenlandsk klubb la inn et markedsdyktig bud. Et slikt bud skal ha kommet fra Trabzonspor tidligere i uken. Shaaban forteller at det var et godt kontraktsforslag og han var klar for å skrive under, men styret i FFK ville det annerledes.

– Jeg var interessert og fikk et bra tilbud. Jeg må jo tenke på livet etter fotballen, så selvsagt var det interessant, sier Shaaban.

Morgan Andersen skal også ha vært klar for å selge, før styret grep inn.

– Jeg snakket med Morgan Andersen på mandag og han sa at det hadde kommet inn et markedsdyktig bud. Han sa selv at han ville selge meg siden det var et godt bud. Men en time senere ringer han tilbake og sier at styret ikke vil selge meg, forteller Shaaban til den svenske avisen.

Det hører med til historien at ledelsen som i sin tid skal ha inngått den muntlige avtalen med Rami Shaaban ikke lenger er i FFK.

Rami Shaaban har for øvrig halvannet år igjen av kontrakten med FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340