Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Kunne ha byttet tribuneseksjoner

– Hver kvadratmeter på stadion blir sitteplasser

UEFA stiller strenge krav til sitteplasser, og dermed kan ikke Plankehaugens ståfelt benyttes i returoppgjøret mot Hammarby. Her på ffksupporter.net har det vært diskutert om Plankehaugen og bortesupporterne kan bytte korttribuner, og svaret – det får du her!
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 19. August 2007 - 17:36
– Plankehaugen ville ha fått det som de ville, men ingen fra Plankehaugen har forespurt oss om dette. I utgangspunktet ville det ha vært lett for oss å endre, men nå er det trolig for sent ettersom billettene allerede er i salg, forteller Morgan Andersen.

Morgan Andersen understreker at han ikke kan stå til rette for ting som har blitt sagt og gjort før hans tid i klubben. De fleste av oss trodde det hadde blitt klargjort for midlertidige seter på ståfeltet, og at disse setene skulle lagres under tribuneseksjonen. Men den gang ei:

– Noe slikt finnes ikke. Vi måtte ha fastmontert setene og det ville ha kostet 350.000. Det har vi ikke råd til nå, fortsetter Morgan Andersen.

Det var Plankehaugen som i sin tid ønsket ståplasser, men ifølge Morgan Andersen, så kan den tiden være forbi:

– Har vi råd til det, så kan jeg love deg at det blir sitteplasser på samtlige kvadratmeter på stadion til året.

– Vi kan ikke tape masse inntekter, sørge for mindre liv, forringe mulighetene for de som har kjøpt sesongkort og dermed har forkjøpsrett på europacupkamper, og så videre.

Morgan Andersen forteller videre at klubben er i kontinuerlige samtaler med Plankehaugen, som nå er storeier i Aristokraten, og til neste sesong kan supporterklubben være å finne på motsatt kortside. Klubben har planer om å legge aristokraten dit, og ser an mulighetene for blant annet en publøsning.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340