Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

UEFA-CUP

FFK møter Hammarby i UEFA-cupen

FFK møter Hammarby i 2. kvalifiseringsrunde til UEFA-cupen. Det ble klart etter fredagens trekning i Sveits. Første kamp spilles på Råsunda i Stockholm torsdag 16. august, mens returkampen går på Fredrikstad Stadion 30. august.
Tekst av Trond Johansen, Foto: hammarbyfotboll.se
Lagt ut: 03. August 2007 - 13:32
Den svenske toppklubben kvalifiserte seg til UEFA-cupen gjennom Intertoto-cupen der laget slo ut motstandere fra Færøyene, Irland og Nederland. Grønntrøyene havnet i fjor på 3. plass i Allsvenskan og har de seneste årene kjempet stabilt i toppen av svensk fotball. Spillerstallen består av Tippeliga-kjenninger som Sebastian Eguren og Toni Nhleko, ispedd glimrende forsvarsspillere som Christian Traoré og Suleyman Sleyman og den spennende offensive spilleren Petter Andersson som lukter på det svenske landslaget.

For øvrig blir det et gjensyn med gamle lagkamerater for Patrik Gerrbrand.

Stockholmsklubben ligger på 5. plass i Allsvenskan etter 15 kamper, men kan være på vei mot formen etter å ha vunnet de to siste kampene.

FFK ble opprinnelig trukket som hjemmelag i første kamp, men siden det ikke lar seg gjøre på grunn av den planlagte konserten med A-ha, så har klubbene allerede blitt enig om at første kamp spilles i Sverige, ifølge fredrikstadfk.no. Det hjalp sikkert også at Hammarby og AIK ble trukket til å ha hjemmekamp samme dato, og siden begge lag spiller hjemmekampene på Råsunda så måtte uansett ett av lagene bytte.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340