Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

På vei til FFK

Brann har akseptert Gashi-bud

Ifølge TV 2 er Ardian Gashi på vei til FFK etter at Brann har akseptert et bud på midtbanespilleren med en totalramme på mellom 6 og 8 millioner kroner. – Nå skjer det så mye at jeg vil helst si minst mulig før alt er på plass. Håper dere forstår, forteller Ardian Gashi til ffksupporter.net.
Tekst av Trond Johansen og Øystein Holt
Lagt ut: 24. July 2007 - 21:51
Kun den personlige kontrakten mellom Gashi og FFK gjenstår før midtbanesliteren blir offisielt klar.

Det var i forrige uke at nyheten om FFKs hete sommerinteresse for Ardian Gashi sprakk. Signalene fra Bergen har imidlertid vært at man først ønsker en erstatter på plass før Gashi eller andre spillere slippes. Samtidig har FFK med Terje Høili i spissen trolig høynet det opprinnelige budet som først ble avslått, slik at Brann til slutt har sett seg nødt for å akseptere budet på spilleren som for tiden vurderes som reserve av Mons Ivar Mjelde.

Mjelde har dessuten uttalt at det ikke vil bli mange endringer på Brann-laget utover høsten, og det er derfor ventet at en spillesugen Gashi ikke vil ha noe i mot å skifte beite. Den tidligere landslagsspilleren kom til Brann fra Vålerenga i fjor, men har kun satt sitt preg på laget i korte perioder.

Nå tyder alt på at karrieren fortsetter i Fredrikstad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340