Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK ønsker Ardian Gashi

Har lagt inn bud på Gashi

Terje Høili offentliggjorde sin private ønskeliste overfor Fredriksstad Blad tidligere i år: Kasey Wehrman og Ardian Gashi. Når den ene nå er i boks, skyter spekulasjonene om Gashi fart for alvor. Onsdag kveld gikk ryktene om at Gashi så å si er klar for FFK. Det stemmer ikke - men kanskje skjer det noe snart?
Tekst av Trond Johansen, Arkivfoto: Øystein Holt
Lagt ut: 19. July 2007 - 11:06
«Vi har mottatt et bud, har ennå ikke svart. Vi har heller ikke pratet med Gashi om saken,» skriver sportssjef i Brann, Roald Bruun-Hanssen, på SMS til bergensavisa bt.no.

Med andre ord er det et godt stykke igjen før en handel eventuelt går i boks.

I går kveld skrev f-b.no at det skal ha vært kontakt mellom FFK og Gashi onsdag kveld, og at en avtale kan bli klar allerede denne uken. Det er neppe helt riktig.

Morgan Andersen ønsker ikke å kommentere om FFK har vært i kontakt med Brann, men nekter for at de har snakket med Gashi.

FFKSupporter.net ble i forrige uke tipset om at FFK jobber aktivt med å få Ardian Gashi til klubben. Spilleren selv befinner seg i øyeblikket i Wales hvor han forbereder seg til kvalifiseringskamp til UEFA-cupen sammen med sine lagkamerater. Da ffksupporter.net kontaktet Gashi sent i går kveld var han opptatt med kortspill og ønsket ikke å kommentere saken.

Gashi er ikke i Mons Ivar Mjeldes startellever til dagens kamp, og har fått lite spilletid i Brann den siste tiden.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340