Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-trønderne har funnet sitt paradis!

De to tidligere RBK-spillerne Tor Trondsen og Steinar Sørlie drømmer absolutt ikke om noen retur til Trondheim. Faktisk ble Trondsen så oppildnet av tilbud om FFK-spill at han måtte slå hjul foran resten av RBK-spillerne...
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 20. July 2003 - 02:30
Bort med trønderbarter og karsk, nå er det bare planker som gjelder for Tor Trondsen og Steinar Sørlie!

Det er Trondheimsavisa Adressa som har intervjuet trønder-duoen i forbindelse med jubileumskampene i Fredrikstad denne uka. Og begge to slår gledelig fast at de har funnet sitt fotballparadis i Fredrikstad, og ingen av dem ønsker seg tilbake...

Sørlie stortrives i FFK - lite til overs for RBK
Steinar Sørlie var i sin tid reservekeeper for Jørn Jamtfall i RBK, og på tross av mye fomlende keeperspill av sistnevnte, så fikk Sørlie aldri sjansen.

- Hadde jeg fått muligheten til å reise tilbake til RBK, ville jeg ikke ha grepet den. Jeg ble dårlig behandlet og jeg fikk aldri sjansen til å vise hva jeg duger til. Som guttespiller var det en stor drøm å få spille for Rosenborg. I dag angrer jeg på at jeg gikk dit, sier Steinar, og understreker at det ikke hadde hjulpet om han ble lovet fast plass på A-laget.

- Jeg ville ikke ha vært i Espens (Johnsen) sko. Dette handler ikke om det. Jeg har veldig lite til overs for Rosenborg, samtidig som jeg stortrives her i Fredrikstad, sier FFKs keeperkjempe videre til Adressa.

- Det er utrolig godt å være her nå. Folk her i byen er kravstore, men de er ikke bortskjemte. Jeg synes Fredrikstad er en passe stor by å bo i, og jeg trives veldig godt. Det eneste jeg savner med Trondheim er familien og vennene mine, sier Steinar.

Trondsen slo hjul for FFK!
Tor Trondsen ble i sin tid hentet til Rosenborg av Nils Arne Eggen etter at han hadde storspilt for Moss under Knut Torbjørn Eggen. Trondsen fikk raskt plass på laget, men ble etter hvert skjøvet ut i kulda. Men som kjent er Trondsen bare på lån til FFK - med andre ord er han fortsatt RBKs eiendom - i et og et halvt år til... Men vil Hareide hente han tilbake?

- Det er vel ikke særlig sannsynlig, for jeg har faktisk ikke snakket med Åge i det hele tatt. Men jeg er klar over at kontrakten min med Rosenborg går ut først etter neste sesong, og det forholder jeg meg profesjonelt til, sier Tor, som i utgangspunktet er utleid resten av denne sesongen.

Utleieavtalen ble i orden i absolutt siste liten i fjor høst. Sammen med resten av RBK-spillerne sto han oppstilt for å ta lagbilde før Mesterligaen startet opp. Like før fotografen skulle begynne fikk Nils Arne Eggen en telefon. Like etterpå spurte han:

- Du Tor, vil du fortsatt til Fredrikstad?

- Ja, svarte Tor.

- Greit, da er det i orden, konkluderte Eggen. Dermed gikk Tor ned fra bakerste benk, før han i pur glede slo hjul foran de andre spillerne.

- Det så sikkert litt rart ut, at jeg skulle bli så glad for akkurat det. Det var like før Mesterligaen skulle starte opp, og det var nok noen som stusset litt. Men jeg var helt uten selvtillit, ja faktisk var jeg helt ødelagt. Jeg visste at det bare var én person som kunne få meg opp igjen, og det var Knut Torbjørn Eggen, sier Trondsen. Han påpeker samtidig at han savner miljøet blant spillerne i Rosenborg.

Eggen vil beholde begge
Knut Torbjørn Eggen bekrefter ovenfor Adressa at man selvsagt ønsker å beholde både Sørlie og Trondsen - men at det angående sistnevnte fullt og helt er opp til RBK:

- Vi må forholde oss til det Rosenborg bestemmer seg for, men hvis vi får en mulighet til å beholde ham på lang sikt er det nettopp det vi ønsker. Jeg kjenner Tor godt fra tiden i Moss, der han etter hvert ble en meget sentral spiller. Steinar kjenner jeg også godt fra lang tid tilbake. Han er en god keeper, samtidig som han fortsatt har mye å gå på. Jeg håper å beholde begge to lenge, sier Knut Torbjørn Eggen til Adressa

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340