Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Englandsproff?

Hoås trener med Luton

Øyvind Hoås skal denne uken trene med Luton Town som for tiden er på treningsleir i Norge for å lade opp til sesongstart i League 1, det tredje høyeste nivået i engelsk fotball. Klubben rykket ned fra Championship i fjor. Hoås har fått lite spilletid i år og med en kontrakt som går ut etter sesongen, kan det hende at moldenseren allerede i sommer vinker farvel til Fredrikstad.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 16. July 2007 - 12:44
Det er fredrikstadfk.no som melder om dette på sine nettsider i dag:

"Luton har fattet interesse for den storvokste FFK-spissen, og Øyvind Hoås trener sammen med Luton Town tre dager denne uka. Det engelske laget, som spiller på det tredje høyeste nivået i England, har lagt sin treningsleir til Stavanger denne uka."

Luton-manager Kevin Blackwell har vært aktiv på overgangsmarkedet i sommer. Blant annet har han akkurat hentet inn to kjente spissveteraner til klubben i Paul Furlong og Paul Peschisolido. I motsatt ende av banen har han hentet midtstopperveteran og tidligere Tottenham-spiller Chris Perry. Han skal imidlertid ikke være ferdig med å forsterke laget i sommer, og kanskje blir Øyvind Hoås neste innkjøp, hvis han imponerer på trening.

I såfall går Øyvind Hoås en spennende tid i møte. Spill for Luton vil bety interessante kamper mot velkjente lag som blant annet Leeds, Nottingham, Swindon, Tranmere, Oldham og Millwall.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340