Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Oslo-politiet sikker i sin sak:

Morgan tiltales for dokumentforfalskning

De som håpet på litt ro i kulissene fremover, får nå håpet knust: Morgan Andersen tiltales for dokumentforfalskning, og den aktuelle paragrafen har en strammeramme på to år. Oppdatert med pressemelding fra FFK.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 02. July 2007 - 19:04
Det er VG som melder dette.

"Mikels advokater leverte i november 2005 inn en anmeldelse av Morgan Andersen. Han hadde ifølge Mikel forfalsket hans signatur på en kontrakt som skulle vise at nigerianeren var Lyns eiendom.

Andersen svarte med en anmeldelse av Shittu. Også denne lød på forfalskning av underskrift. Senere trakk begge parter anmeldelsene, etter at Mikels overgang til Chelsea gikk i orden. Men politiet fortsatte etterforskningen på eget initiativ.

Nå mener Oslo-politiet det er nok beviser mot Andersen slik at han kan dømmes etter straffelovens paragraf 182."

Diskutér hendelsen i forumet.

Pressemelding fra FFK:

"Det ble mandag kveld offentlig kjent at politiet har levert en innstilling til riksadvokaten om siktelse av FFKs administrerende direktør, Morgan Andersen, i forbindelse med dokumentforfalsking i "Mikel-saken". Fredrikstad Fotballklubbs styre og FFK Sport ASA tar dette til etterretning, men har ingen ytterligere kommentarer til saken.

Vi forholder oss til at Morgan Andersen gjør en meget god jobb som administrerende direktør i Fredrikstad Fotballklubb, og henviser til Morgan Andersens advokat Cato Schiøtz for eventuelle kommentarer knyttet til denne saken".

Carl-Morten Gjeldnes,
styreleder Fredrikstad Fotballklubb

Per Kristian Olsen,
styreleder FFK Sport ASA

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340