Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Koster FFK omlag 2 millioner kroner

Wehrman kommer 13. juli

Kasey Wehrman skrev under for FFK forrige helg uten at forhandlingene mellom klubbene var fullført. Derfor var det usikkert om Wehrman kunne spille for FFK allerede i sommer. Nå er imidlertid klubbene blitt enig om en overgangssum. Ifølge Romerikes Blad betaler FFK i underkant av 2 millioner kroner, og Wehrman deltar på første FFK-trening 13. juli.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 29. June 2007 - 13:18
Lillestrøm og FFK har ikke gått ut med noen overgangssum, men ifølge Romerikes Blad betaler FFK i underkant av 2 millioner for å få Kasey Wehrman spilleklar for klubben allerede i sommer - et halvt år før kontrakten utløper med LSK.

Kasey Wehrman spilte dermed sin siste kamp som Lillestrøm-spiller på Åråsen i går. Der benyttet han anledningen til å score lagets første mål og sende Bærum ut av cupen.

Etter kampen var det avskjed med klubben og supporterne som har hatt glede av den australske midtbanekrigeren i fire sesonger.

- Det blir veldig trist å forlate Åråsen. Jeg kommer spesielt til å savne både lagkameratene mine, og ikke minst fansen. De har alle alltid vært der for meg, forteller Wehrman til lsk.no.

- Men tre år i Fredrikstad blir bra. Det er en riktig klubb for meg, skyter han inn overfor Romerikes Blad

Kasey Wehrman har med sin lojalitet og profesjonelle innstilling vært en av de mest populære spillerne på Åråsen de siste årene. Wehrman har også vært en av LSKs beste spillere denne hittil i sesongen. Det var derfor en vemodig trener som takket Wehrman for innsatsen etter kampen mot Bærum.

- Jeg tror både jeg og Kasey gråt en skvett. Det var en fin avskjed med Åråsen for en herlig spiller og flott type, oppsummerte Tom Nordlie overfor Romerikes Blad.

Nordlie skulle gjerne sett at Wehrman forble LSK-spiller. Men Wehrman ønsket en lenger kontrakt på slutten av sin karriere enn ledelsen i LSK ville tilby ham.

- Det er en politisk avgjørelse. Jeg har hatt et fantastisk forhold til Kasey, men ut fra at han ønsket en treårskontrakt er det riktig. Det er et uttrykk som sier "kill your darlings" for å komme videre. Dette er en slik situasjon, forteller Nordlie til RB.

Til samme avis hevder Kasey Wehrman at han aldri har vært i bedre form enn nå. Akkurat det lover veldig godt for FFK...

Debuten får han trolig på Fredrikstad Stadion mot nettopp Lillestrøm i første kamp etter sommerferien.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340