Husk meg
Brukernavn
Passord

Aprilsnarr! Plankehaugen bytter navn!

Plankehaugen melder på sine nettsider at FFKs supporterklubb ikke lengre heter Plankehaugen. I ly av klubbens nye æra har det kanskje ligget litt i kortene at også supporterklubben tenker i nye baner. Vi har tatt en prat med tidligere leder Lars Thoresen.
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 01. April 2007 - 14:25

Kan du fortelle litt om prosessen rundt navnebyttet?

Det begynte i det små på sangverkstedet 5. januar i år, hvor småpratet gikk løst og vi kom inn på at klubben kommer inn i en ny tid, og hvordan vi i Plankehaugen kunne følge opp det klubben var i ferd med å realisere. Det kom ingen konkrete planer før vi helgen etterpå samlet en knippe fra styre og stell hvor vi hadde en idébriefing. Et av forslagene som kom opp var om ikke navnet Plankehaugen var moden for fornyelse.

Vi gikk videre med ideen og tanken var at en navnekonkurranse ville utlyses slik at vi fikk inn gode forslag fra medlemmer og andre. Det var ikke før lengre ut på kvelden etter noen øl at Jon Syversen ut av det blå kom på ”Værstingane”.

Vi har kanskje blitt litt for snille og familievennlige de siste årene, og i tråd med at den nye stadion tross alt ligger på Værste tok det ikke lang tid før navnekonkurransen ble avlyst og arbeidet med å omstrukturere begynte.

Du sier at det begynte så smått i januar, hvorfor har det tatt så lang tid?


Det meste har gått veldig bra, men problemer hos leverandøren som skulle produsere de nye supportereffektene har sin del av skylden. Det har heller ikke vært samstemt i styret at et navnebytte ville være det riktige for supporterklubben. Det har tatt noen år å bygge opp Plankehaugen som et navn, og det mener jeg vi har klart. Rent supportermessig fremstår Plankehaugen som et av de største merkevarene i norsk fotball, og da er det ikke bare bare å kvitte seg med det og egentlig starte litt med blanke ark igjen.

Lars Thoresen kan videre fortelle at supportere som nylig har kjøpt supporterutstyr fra Aristokraten med Plankehaugen-navnet på, og som vil bytte dette inn i identisk utstyr med ”riktig” navn, kan dette gjøres ved å ta turen innom Aristokraten med kvittering som ikke er eldre enn en måned.

Hele sortimentet er nå byttet ut, og Aristokraten starter allerede i dag, søndag, med salg av supporterutstyr. Butikken vil være åpen fra 1200 til 1800, ved brohodet til gangbroen på Kråkerøy.

... og om noen ennå skulle lure, ja, dette var selvsagt vår aprilspøk.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340