Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fane Ćaćić nærmest kontrakt

Den defensive midtbanespilleren fra Kroatia, Fane Ćaćić, er foreløpig den mest signeringsaktuelle av prøvespillerne. Men en rimelig god form til tross, er ikke Grönhagen helt overbevist: – Han virker litt for treg og veik.
Tekst av Ole Magnus Mostad, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 26. March 2007 - 22:11
Kroaten får trolig morgendagen til å sikre kontrakten. Etter ytterligere noen treningstimer med laget og den nært forestående treningskampen mot Sandefjord, vil den endelige avgjørelsen tas. Hva østerrikeren Patrick Mayer angår, er han trolig funnet for lett.

– Han viste seg å ikke være i den formen vi hadde forventet oss. Han trenger mer trening, og blir neppe med til Sandefjord. Ćaćić har vist bedre takter, men vi kunne trengt en tøffere type, sier hovedtreneren.

På spørsmål om unge og lovende svenske spisser derimot, lysnet det opp i Grönhagens øyne:

– Det er Joakim Sjöhage du sikter til? Ja, vi kjenner til han, og jeg tror han ville passet bra inn. Men tiden er knapp, og lommeboka er slunken. Vi får se, repliserer svensken.

Spent på Sandefjord-kampen
Mye spenning er knyttet til tirsdagens kamp på Tjøllingbanen. Listen over disponible spillere er kort, noe som vanskeliggjør laguttaket. Christian Berg har pådratt seg lyskestrekk, Piiroja venter på operasjon og er ventet tilbake i mai og Kvisvik sliter med en betent skulder. Fra før er Trond Erik Bertelsen langtidsskadet (ventes ikke tilbake før i høst), og Brian West må fortsatt behandles med silkehansker. Rami Shaaban, Tarik Elyounoussi, Agim Shabani og Lasse Staw er alle opptatt med landslagsspill.

– Troppen er tynn for øyeblikket, men vi får ta kampen for det den er, en treningsøkt for de vi har tilgjengelig. Det er ikke en kamp jeg tillegger særlig stor vekt og viktighet, spesielt ikke med det mannskapet vi stiller med, forklarer Grönhagen.

Forhåndstips spiller ingen rolle
Fredrikstad blir levnet liten tillit denne sesongen, og blir dømt blant de desiderte bunnlagene. Verdens Gang setter aristokratene helt nederst:

– Dette er tips jeg ikke tenker så mye på. Disse tipsene blir alltid gitt, og har ingen påvirkningskraft på meg. Våre ambisjoner ligger klart høyere. Vi skal forsøke, så får vi heller gjøre opp regnskapet etter 26 spilte kamper, var Grönhagens kommentar.

Fredrikstad skal, foruten Sandefjord, også spille mot Rosenborg før nesen blir rettet mot Nederland og et lite treningsopphold der. På dette tidspunktet vil formen finpusses og kaptein velges. 9. april venter Lillestrøm i serieåpningen på Åråsen, med en suspendert Simen Brenne på tribunen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340