Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fra Østerrike og Kroatia

To nye prøvespillere

Søndag dukker to nye ansikter opp på FFK-trening: Patrick Mayer (til venstre) fra Østerrike og Fane Ćaćić fra Kroatia skal vise seg frem for Anders Grönhagen i noen dager.
Tekst av Trond Johansen, Foto: altachfans.com / nk-varteks.com
Lagt ut: 24. March 2007 - 13:56
Bakgrunnen for at FFK nå henter to nye spillere på prøvespill en snau uke før overgangsvinduet stenger, er at Anders Grönhagen føler at laget er litt tynt besatt på enkelte plasser, primært på midtbanen hvor forholdsvis få spillere konkurrerer om fire plasser. I tillegg er det knyttet usikkerhet til Christian Berg sin skadesituasjon.

Det betyr at det er to midtbanespillere som nå hentes inn på prøvespill - men det skal være to ganske forskjellige typer. Fane Ćaćić fra Zagreb i Kroatia beskrives som en defensiv midtbanespiller, og skal passe til den profilen Morgan Andersen har beskrevet at de er på jakt etter - en balansespiller på midten. En stor og sterk spiller som skal ha et meget godt skuddbein og være en frisparkspesialist. Ćaćić - som nå er 26 år (født i 1980) - har en fortid i storklubben Hajduk Split, men spiller nå for den mindre kjente klubben Varteks i samme liga. Før det var han på prøvespill i den belgiske toppklubben Gent.

Salzburg-fødte Patrick Daniel Mayer er en offensiv midtbanespiller eller spiss som spilte fem kamper for
SC Rheindorf Altach i sesongen 06/07, hvorav fire som innbytter. SC Rheindorf Altach er et av bunnlagene i øverste divisjon i Østerrike. Mayer er 20 år gammel, har aldersbestemte landskamper på flere nivåer og beskrives fortsatt som et talent. Han har tidligere spilt for Austria Salzburg, Austria Wien og Vitesse Arnheim i Nederland.

Begge spillerne skal etter planen komme til Fredrikstad søndag og trene med laget frem til tirsdag. Muligens kommer de til å spille i treningskampen mot Sandefjord før de reiser hjem.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340