Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Ny venstreback skriver under

Anders Prytz klar for FFK

Den rutinerte svenske venstrebacken Anders Prytz er klar for FFK. Den tidligere Örgryte-spilleren skriver under en toårskontrakt og flytter umiddelbart til byen for å slutte seg til laget.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 08. February 2007 - 12:23
Anders Prytz (30) blir dermed Anders Grönhagen sin første forsterkning som FFK-trener.

- Nå har vi sikret oss en god back med et følsomt venstreben. Anders har ti års erfaring fra Örgryte og mange år på toppnivå i Sverige. Vi er sikre på at Anders vil være en god bidragsyter for oss fremover, forteller Grönhagen til fredrikstadfk.no.

Etter ti sesonger i Örgryte, som i fjor rykket ned fra Allsvenskan, er det en tydelig fornøyd Prytz som ser frem til nye utfordringer i FFK.

- Dette var utrolig flott. Nå gleder jeg meg til å spille for FFK. Jeg synes det gikk greit i kampen mot Tromsdalen søndag, og håper å kunne bidra fremover. Jeg har fått et bra inntrykk av klubben, og det nye stadionet blir jo bare fantastisk. Må bli en drøm å spille der, sier Anders Prytz til fredrikstadfk.no.

FFK har dermed funnet en løsning på venstrebackproblemet som oppstod da det viste seg at Trond Erik Bertelsen sin skade var mer alvorlig enn først antatt. Bertelsen er tidligst spilleklar til høstsesongen, og derfor er det ventet at Anders Prytz går rett inn i startoppstillingen til første seriekamp i årets Tippeliga.

Vi ønsker Anders Prytz velkommen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340