Fikk sin a-landslagsdebut mot Kroatia

Bjørkøy debuterte for Norge

10 minutter før slutt i privatlandskampen mot Kroatia onsdag kveld, fikk John Anders Bjørkøy sin debut på det norske a-landslaget da han erstattet Anders Rambekk på høyreback. Vi gratulerer!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 07. February 2007 - 23:56
Kroatia vant kampen 2-1 etter til tider å ha rundspilt Norge som hadde lite å stille opp med. Kroatia scoret begge sine mål før pause, mens Norge fikk et ufortjent trøstemål på tampen av kampen. Og vår egen John Anders Bjørkøy var delaktig i angrepet som endte med at Petter Vaagan Moen fant veien til nettmaskene etter at den kroatiske keeperen gav retur på en avslutnig fra Ole Martin Årst.

Vi benytter anledningen til å gratulere vår solide kaptein med landslagsdebuten!