Husk meg
Brukernavn
Passord

Risholt: - Sugen på tippeligaspill

Roger Risholt vil gjerne være med Fredrikstad til tippeligaen, men den videre satsningen er viktig for at han skal skrive under. Eggen støtter Risholt, mens Harry Hansen avkrefter en del av ryktene som har florert den senere tiden. (oppdatert: 16:10)
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. June 2003 - 11:33
- Vi er i samtaler, men vi får se hva som skjer 1. juli, forteller Roger Risholt.

- Det er viktig for min del at det hentes minst 2 profiler som vil heve laget.

- Blir du i Fredrikstad da?

- Mulighetene blir i alle fall større, fortsetter Risholt.

- Jeg er sugen på tippeligaspill og vet at det er mange klubber som følger med på meg, men jeg tenker ikke spesielt på det.

- Det eneste jeg tenker på er å prestere bra, og hvis jeg presterer bra, så vil klubber også ha meg, avslutter midtbaneterrieren som helst ser at det er Fredrikstad han spiller med neste sesong.

Roger Risholt forteller til slutt at publikum var helt fantastiske i går, og lover at Fredrikstad tar 3 poeng mot Moss, hvis de spiller slik som i går.

Eggen støtter Risholt

- Jeg støtter Roger (Risholt) i det han sier. Skal du bygge opp et lag må det gjøres gradvis og vi trenger forsterkninger i sommer, sier Knut Torbjørn Eggen.

- Videre vil jeg oppfordre alle som vil investere i Fredrikstad FK til å melde seg. Vi har stor respekt for at Fredrikstad ASA sitt budsjett må gå i null, og det kan vi ikke gjøre noe med i år.

- Til neste år derimot kan vi budsjettere annerledes og få råd til enda bedre spillere igjen.

Harry Hansen avkrefter ryktene om forsterkninger fra Rosenborg

- Hvis Rosenborg slipper noen spillere vil vi være der som alle andre, men det er ikke mer aktuelt med Rosenborg enn Bayern München, eller Sellebakk for den saks skyld, forteller Harry Hansen.

- Så alle disse ryktene er det bare til å glemme.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f