Husk meg
Brukernavn
Passord

Söderstjerna: - Senk forventningene

Etter gårsdagens match var Håkan Söderstjerna svært oppgitt over media i Fredrikstad og kunne ikke forstå de store forventningene. Riktignok var han stolt av å ha et slikt publikum i ryggen.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. June 2003 - 11:20
- Det er alltid lett å spille mot slike lag, hvor vi er \"underdogs\". Vi gjør en bra match, men det er for mange individuelle feil. Uansett er det et steg i riktig retning og viser at kan komme opp på dette nivået som Lillestrøm tross alt spiller på, sa Söderstjerna etter kampslutt i går.

Men Söderstjerna er ikke fornøyd med media og forventningene her i Plankebyen.

- Mange av spillerne i Fredrikstad har aldri spilt så høyt som i 1. divisjon, og det er en bragd det vi har klart hittil!

- Vi tar poeng borte mot topplaget Hønefoss. Vi tar poeng hjemme mot Strømsgodset, så vi skal være fornøyde - ikke så negative.

- Media øker forventningene og folk tror det er lett i årets 1. divisjon. Videre er de svært kritiske mot mine \"defensive kvaliteter\", fortsetter svensken.

- Det trenger de ikke å være, for jeg er veldig kritisk mot meg selv. Fokuser heller på at vi tar poeng og har gjort en bragd.

Til slutt vil Håkan Söderstjerna gjerne rette en stor takk til publikum, som var fantastiske i gårsdagens kamp. Han oppfordrer alle til å støtte dem under søndagens kamp mot Moss.

- Jeg har forstått at det er en spesiell kamp her nede, og jeg vil vise at det er Fredrikstad jeg vil spille for.

- For Moss er dette årets match og de ser sin sjanse til å redde årets sesong. Med tre poeng mot oss har de reddet noe.

- Publikum må møte opp og støtte oss, så skal vi forsøke å ta MINST et poeng. Det er alltid lettest å være underdog som i dag, men kampen mot moss blir en helt annen kamp, avslutter Håkan Söderstjerna.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f