Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

KLARE FOR 3.RUNDE

Juniorlaget videre i cupen

FFKs juniorlag er klare for 3.runde i NM etter å ha beseiret Lørenskog 3-1 på hjemmebane i dag. En sterk prestasjon av juniorlaget, som stilte med et ungt mannskap og uten flere nøkkelspillere.

Tekst av Marius Kjølstad
Lagt ut: 23. May 2009 - 17:50

FFK junior og Nordstrand junior møttes i dag til dyst på Fredrikstad Stadion. Det endte til slutt 3-1 til hjemmelaget, som dermed er ett skritt videre i cupen. Trener Even Juliussen var fornøyd med resultatet, men mente at spillet kunne vært noe bedre.

-Vi vinner fortjent, og det er moro å avansere til 3. runde. Spillemessig har jeg sett bedre. I dag ble det litt for mye slurv. Vi er likevel veldig godt fornøyd med avansement, sier den dyktige treneren til Fredrikstad sine hjemmesider

Nok en gang er det morsomt å se at juniorlaget vinner til tross for at de stiller med et ungt mannskap. Syv av tretten spillere som var i aksjon i dag var enten førsteårsjunior eller guttespillere.

FFKs mål ble scoret av Simen Standerholen, Marius Slydal og Odillon Kashama. Tom Erik Hagen puttet for Lørenskog.

FFK stilte med følgende mannskap:

Lars-Erik Johannessen - Erlend Thorvaldsen, Jakob M. Revheim, Ole A. Strømsborg, Halvard Mysen - Lala, Trym Lystad (Agron Hoti fra 66 min.) , Eirik Laabak, Simen Standerholen ( Emil Mikalsen fra 76. min.) - Odillon Kashama og Marius Slydal.

ffksupporter.net gratulerer juniorlaget og støtteapparatet rundt med avansement i cupen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4