Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Tapte 0-6 mot Midt-Jylland

JET-fiasko for juniorlaget

Fabian Andersen (bildet) og juniorlaget gikk på en stygg smell mot Midt-Jylland i sin andre kamp under JET-turneringen på Hamar. Det danske laget vant hele 6-0 og FFK er dermed uten muligheter til å nå kvartfinalen.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 17. July 2007 - 20:26
Før turneringen startet uttalte trener Glenn Rostad at laget burde ha gode muligheter til å gå helt til topps i den prestisjetunge turneringen. Men etter to kamper uten seier, er laget allerede ute av dansen. Selv med seier mot Strømsgodset i den siste av de innledende kampene, så vil ikke FFK få nok poeng til å avansere.

- Jeg snakker på vegne av meg selv og guttene nå. Nå er vi veldig skuffa. Vi kom hitt med ambisjoner om å nå langt, men uten flyt har man ikke sjangs her oppe. Idag ble vi rett og slett avkledd av Midt-Jylland i 1.omgang. Vi hevet oss noe i 2.omgang, men det hjalp så lite, forteller en slagen Rostad til fredrikstadfk.no

Han forklarer videre noe av grunnen til hvorfor det ble som det ble:

- Vi visste det kom til å bli tøft da vi hadde fire sentrale forsvarsspillere skadet, pluss at Agim Shabani måtte bli hjemme samt at Serge Konan Kouadio ble skadet igår. Men uansett hadde vi ikke trodd det skulle bli slik. Midt-Jylland dro nok fordel av at kampen ble flyttet til kunstgress. Vi skulle nok bitt mer fra oss på en våt og tung gressbane. Nå får vi bare samle oss, og prøve å bli nummer to i gruppa imorgen, og spille om en plassering som er så bra som mulig, sier Rostad.

FFK stilte med dette laget mot Midt-Jylland:
Lasse Staw - Erlend Thorvaldsen - Dardan Mehmeti - Thomas Jørgensen - Sabri Khattab - Fabian Andersen - Faton Hoti - Martin Elvestad - Shakoor Egeh - Michael Trulsen - Suad Vugdalic

Benyttede reserver:
Odillon Kashama

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4