Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Juniorlaget i JET-cup

Staw holdt nullen

Lasse Staw (bildet) holdt nullen da FFK og Asec Mimosa delte poengene i åpningsrunden i den prestisjetunge JET-turneringen på Hamar mandag. Et meget godt resultat mot samme lag som vant hele 8-0 mot nettopp FFKs juniorer i en treningskamp for bare noen dager siden.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 16. July 2007 - 22:08
Det var riktignok et redusert juniorlag som møtte ivorianske Asec Mimosas juniorlag til treningskamp i Fredrikstad på fredag, men den tidligere klubben til Fofana og Kouadio regnes uansett som en av de store favorittene til å vinne turneringen på Hamar.

Men Glenn Rostad har også store ambisjoner på vegne av FFKs juniorer i denne turneringen som i år sies å være tøffere enn noensinne. Her møtes de beste juniorlagene i Norge med sine absolutt beste spillere, i tillegg til gode internasjonale lag.

0-0 i åpningskampen mot Asec Mimosa er et godt resultat.

- Guttene gjorde en meget god jobb her idag. Vi visste at vi kom til å møte et sterkt lag, og at vi da klarte å holde nullen er jeg meget fornøyd med. Vi gir de bare 2-3 målsjanser i løpet av kampen. Jeg er litt misfornøyd med å vi ikke skapte mer enn et par farligheter, men jeg er sikker på at vi vil komme til å hevde oss videre i turneringen dersom vi holder det sammme trykket vi hadde idag, i de kommende kampene. Asec spilte til tider veldig godt, og hadde 70 % av banespillet, sa trener Glenn Rostad til fredrikstadfk.no etter kampen.

I de neste kampene skal laget måle krefter med danske Midtjylland og Strømsgodset.

FFKs lag:
Lasse Staw - Faton Hoti - Thomas Jørgensen -Dardan Mehmeti - Sabri Khatadd - Fabian Andersen - Martin Elvestad - Serge Konan Kouadio - Shakoor Egeh - Michael Trulsen - Suad Vugdalic

Benyttede reserver:
Jonas Becken
Odillon Kashama

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

27/08/2023 12:52 | a5d0a5e4