Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Örgryte - FFK 3-0

FFK slått gule og blå

FFKs formkurve fortsetter å peke i feil retning noen få uker før seriestart. I dag ble Plankebyens helter nedsablet av svenske Örgryte. Det endte til slutt med de stygge sifrene 0-3. Det var til liten hjelp at Brian West (bilde) endelig var tilbake fra start, for FFK fant aldri veien til nettmaskene i Sverige.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 24. March 2006 - 18:39

Kampen ble spilt på Nya Ullevi i Göteborg kl 16 fredag ettermiddag. FFK startet med følgende mannskap:

Steinar Sørlie, Lars Blixt, Raio Piiroja, Bora Zivkovic, Trond Erik Bertelsen, Hans Erik Ramberg, Michael Røn, Simen Brenne, Brian West, Mihaly Toth og Raymond Kvisvik.

Ifølge Radio Fredrikstad ble FFK tilnærmet overkjørt før pause og Örgryte ledet fortjent 2-0. Etter pause våknet imidlertid FFK til liv og produserte flere målsjanser og godt spill. Ifølge FB-husets representant, utpekte Mihaly Tóth seg spesielt positivt, mens innbytter Christian Petersen hadde den største sjansen da skuddet hans smalt i stolpen. Men istedenfor at FFK fikk sin redusering, punkterte Örgryte kampen til et kvarter før slutt. Selv om sluttresultatet etter sigende ikke skal ha vært representativt for spillet, så er 3-0 et så stort nederlag at man ikke kan unngå å være skuffet - og til og med kanskje en smule betenkt?

Det er tross alt bare drøye tre uker til seriestart, og FFKs gode form og selvtillit tidligere i vinter ser ut til å være historie. Nå er det på høy tid å finne tilbake til den gode følelsen!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340