temp

FFK - Sparta Sarpsborg 2-3

Bjørnar & Sparta tuktet FFK

FFK har spilt mange solide treningskamper i vinter, men sliter mot antatt svakere motstand i Østfoldhallen. I dag ble det tap mot nabobyens flaggskip FK Sparta Sarpsborg. Simen Brenne og Tarik Elyounoussi scoret for FFK, men det holdt ikke. Sparta vant nemlig kampen 3-2 og én av målscorerne var tidligere FFK-helt Bjørnar Johannessen (bilde).

Tekst av Trond Johansen, Arkivfoto: Øystein Holt
Lagt ut: 19. March 2006 - 15:05
Det begynte veldig dårlig:

Ole Jørgen Halvorsen overlistet Steinar Sørlie allerede etter 15 minutter. Og etter en halvtime økte den tidligere FFK-helten Bjørnar Johannessen Sparta sin ledelse til 2-0 på straffespark (etter selv å ha blitt lagt i bakken).

FFK kom imidlertid sterkt tilbake - for bare to minutter etter Bjørnar sin scoring, så svarer FFK idet Tarik Elyounossi reduserer til 2-1.

Stillingen 2-1 holdt seg til pause, men allerede kort tid inn i 2. omgang utligner Simen Brenne til 2-2 - med hælen! Der og da var det nok mange som regnet med at FFK skulle kjøre på og avgjøre kampen til sin fordel, men isteden er det Sparta med Berat Jusufi som scorer kampens siste mål.

Dermed vant Sparta Østfold-duellen med 3-2, og FFK fortsetter med å slite mot 1. divisjonslag i vinter. Fra før har FFK spilt uavgjort mot Moss og gått på stortap mot Hønefoss i Østfoldhallen.