temp

FFK - Molde 2-1

Martin Wiig sørget for nok en FFK-seier

FFK møtte i dag Molde til treningskamp på La Manga. Molde sjokkåpnet med en scoring allerede etter 5 minutter. Mihaly Tóth skapte imidlertid balanse i regnskapet med å utligne til 1-1 før 20 minutter var spilt. Og det så ut til å gå mot uavgjort, men det var før Martin Wiig (bilde) dukket opp tre minutter på overtid og lagde 2-1 med kampens siste spark på ballen!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 10. March 2006 - 13:51
FFK startet treningskampen med dette laget:

Steinar Sørlie, Trond Erik Bertelsen, Raio Piiroja, Bora Zivkovic, Are Tronseth, John Anders Bjørkøy, Hans Erik Ramberg, Simen Brenne, Michael Røn, Raymond Kvisvik og Mihaly Tóth.

Molde tok ledelsen allerede etter 5 minutter da slovenske Matej Mavric pirket ballen over målstreken og forbi Steinar Sørlie etter et langt innkast.

Molde dominerte banespillet i begynnelsen av kampen, men FFK kom gradvis mer med og skapte målsjanser. Og etter 18 minutter utlignet Mihaly Tóth til 1-1 ved å heade ballen i mål etter en presis corner av Raymond Kvisvik.

Michael Røn hadde en stor mulighet til å føre FFK i ledelsen 10 minutter før halvtid, men skuddet hans traff stolpen denne gang.

Tidlig i 2. omgang kom West inn for Zivkovic og etter hvert ble også Wiig, Elyounoussi og Petersen å se på banen i FFK-drakt.

Begge lag hadde sine muligheter til å avgjøre kampen, og flere minutter på overtid er Martin Wiig sistemann på ballen, etter fint forarbeid av Trond Erik Bertelsen, og setter ballen i mål bak Molde-keeper Lillebakk.

Dermed vant FFK 2-1 og spilte tidvis nok en god fotballkamp (hvis vi skal stole på våre kilder)

26/04/2024 22:15 | c8124340