Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK slo storlaget Spartak Moskva

Vant på straffer

FFK fortsetter sin sjeldent gode vinterform og spilte etter rapportene en god kamp i dag mot det russiske storlaget Spartak Moskva. Det stod 0-0 til full tid og kampen ble dermed avgjort på straffesparkkonkurranse hvor FFK viste seg å være det mest treffsikre laget. Rami Shaaban ble den store helten med to praktfulle redninger, mens Simen Brenne (bildet) igjen blir trukket frem som veldig god for FFK.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 31. January 2006 - 18:26
Kampen startet kl 1610 tirsdag ettermiddag på La Lucia i Spania hvor FFK som kjent befinner seg på treningsleir for tiden.

Dette laget startet kampen mot Spartak Moskva:

Rami Shaaban, Pål Andre Czwartek, Bora Zivkovic, Are Tronseth, Rajo Piiroja, Michael Røn, Simen Brenne, Hans Erik Ramberg, John Anders Bjørkøy, Mihàly Tóth og Martin Wiig.

Kampen endte 0-0 og gikk til straffesparkkonkurranse. Der ble Rami Shaaban den store helten ved å redde to straffer. Simen Brenne, Michael Røn og Martin Wiig hadde alle meget gode målsjanser underveis i kampen, men det ble altså ikke nettkjenning før kampen gikk til straffer. Der scoret Are Tronseth, Tarik Elyounussi, John Anders Bjørkøy, Raymond Kvisvik og Christian Petersen.

Harry Hansen oppsummerte kampen som meget god fra FFKs side til Radio Fredrikstad etter kampslutt:

- Vi spilte veldig godt i 1. omgang og litt mer vekslende i 2. omgang. Alt i alt burde vi ha vunnet. Dette er kanskje det beste vi har spilt på aldri så lang tid, og da tar jeg med hele fjoråret bortsett fra Rosenborg-kampen. Vi skapte 5-6 store målsjanser i 1. omgang. I 2. omgang måtte vi gjøre noen bytter og ble litt mer urolige og de hadde noen store sjanser som kunne gitt mål.

Av enkeltspillere trakk Harry Hansen frem keeper Rami Shaaban som reddet to straffespark og nok en gang Simen Brenne som leverte en ny strålende kamp. Men aller mest var det en meget solid laginnsats!

- Simen Brenne er i veldig god form og er virkelig bra for tida. Rami Shaaban er utrolig god. Vi har fått en klassekeeper som er en ledertype både på og utenfor banen, og han er god både på strek og i feltet, kommenterte en strålende fornøyd Hansen til RF og forsikret samtidig at de holder beina godt plantet på bakken selv etter vinterens mange triumfer.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340