FFK - IFK Göteborg 2-1

Slo IFK, vant Bautas Cup

Mens flere av de antatt beste spillerne fikk hvile, grep den lokale unggutten Tarik Elyounoussi sjansen mot IFK Göteborg. 17-åringen var banens beste spiller da FFK ti l slutt vant 2-1 etter en sen scoring av Mihaly Tóth. Dermed vant FFK sin andre cuptriumf for året!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 22. January 2006 - 20:39

FFK stilte uten blant annet Rami Shaaban, Trond Erik Bertelsen, Simen Brenne, Brian West, Raio Piiroja, Øyvind Hoås og Raymond Kvisvik fra start - likevel holdt det til seier over det svenske topplaget.

John Anders Bjørkøy scoret det første målet, omlag et kvarter ut i 2. omgang, da han satte en straffe sikkert i mål etter at Tarik Elyounoussi hadde blitt lagt i bakken. IFK kom imidlertid kjapt tilbake med en utligning bare minutter etter.

Det så ut til å gå mot uavgjort, men en viss ungarer ville det annerledes. For helt på tampen dukket Mihaly Tóth opp og ble matchvinner. "Mishy" begynner virkelig å vise at han er en slu måljeger som helt sikkert vil gjøre seg gjeldende for FFK utover!