Husk meg
Brukernavn
Passord

Moss – Østfolds stolthet

FFK-Moss 0-1Vi kan ikke gjøre annet enn å gi mossingene denne gleden: I dag er de Østfolds stolthet etter nok en fortjent seier på Fredrikstad stadion. Mossingene kriget mer, ville mer, og vant flere dueller. Moss sitt lag innehar ikke de helt store profilene, men spillerne er fysisk sterke, opptrer som dyr, og kjemper om hver eneste ball.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 04. August 2004 - 21:20
Fredrikstad på sin side bør takke de store fotballmaktene for at de fortsatt har en skadefri tropp. Til tider var hjemmepublikumet direkte nervøse for skader, og det hele toppet seg da Helland ble liggende nede:

”Hva skjer, Arne?” roper Eggen fra sidelinja.
”Det går bra!” svarer FFKs ressurstrener, Arne Skau, momentant, og alle kunne igjen slappe av.

Skal vi trekke ut noe positivt fra denne kampen må det være at Dagfinn Enerly stadig kommer i bedre form. Den hjemvendte trønderproffen spilte godt i store deler av første omgang, og til tider briljerte han på høyrekanten. Utover i andre omgang falt yndlingen litt av, noe som kan tyder på at formen enda ikke er helt på topp.

Simen Brenne spilte nok en ny, god kamp for Fredrikstad, og sammen med Hornseth var han en av de få Fredrikstadspillerne som virkelig viste fighterinstinkt. Førstnevnte kommer garantert til å starte mot Vålerenga, mens sistnevnte fremviste en ineffektivitet som trolig får Knut Torbjørn Eggen til å vri seg i krybben til langt på natt.

Bora Zivkovic viste sin vanlige trygghet, mens Christian Petersen ikke akkurat hadde sin beste dag på jobb.

Når det gjelder vår nye amerikaner, så får vi håpe at Barrett fortsatt er litt preget av skaden. Wade Barrett spilte totalt på det jevne, og ikke noe mer enn det. Trolig er han nok ikke en spiller som vil gå rett inn i laget og heve det i samme grad som Bora Zivkovic. Per i dag virket det rett og slett som om han ikke er noe bedre enn de vi allerede har.

Wade spilte hele tiden på det trygge, valgte de enkle pasningsalternativene, og var sjeldent med offensivt. Videre var han veldig vek i kroppen, og mistet ballen i altfor mange tilfeller mann mot mann. Det ble hevdet at Wade er en god duellspiller (god en mot en), men det beviste han ikke i dag.

Hvis Barrett er mannen som setter Johannessen ut av laget fører det til at vi mister enda litt mer fysikk i startoppstillingen. Det FFK trenger er ikke nok en spiller til på 165, men en sterk spiller på over 190. Hørte vi Toni Kallio?

La alt dette være nevnt, men det er umulig å bedømme prestasjonen til Wade Barret utifra en så totalt betydningsløs kamp, hvor han sjeldent på satt på store defensive prøvelser. Det er rett og slett på grensen til frekkhet av FFK å ta 110 kroner for denne kampen.

Kampen mot Tønsberg er avlyst.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340