Husk meg
Brukernavn
Passord

Ham Kam - FFK 0-0

FFK klarte ikke å rette på statistikken i dagens treningskamp mot Ham Kam, som var den siste testen før seriestart. FFK sliter fortsatt med å score mål, men i denne kampen var det likevel Ham Kam som var det beste laget. Nå er det bare å fokusere på Lillestrøm for FFKs del.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. April 2004 - 17:39
PS! Vi er dessverre ikke på plass på Briskeby, men skal likevel forsøke å komme med noenlunde løpende oppdateringer etter rapporter fra Radio Fredrikstad.

1. omgang

Håkan Söderstjerna er fortsatt ikke frisk og spiller ikke. Også verdt å legge merke til at Jørgen Pettersen starter som stopper, mens Roger Helland sitter på benken fra start.

Det har skjedd veldig lite de 10 første minuttene av kampen.

Simen Brenne blir liggende nede med skade. Må hjelpes av banen, men etter litt assistanse på sidelinjen, så kommer Brenne heldigvis inn på banen igjen etter et par minutter. Dag Frode Hornseth setter derimot i gang med oppvarming ettersom det ser usikkert ut med Brenne.

Markus Ringberg brenner FFKs første store målsjanse etter omlag 20 minutter. Ringberg er helt alene med Haagenrud, men kommer ut av balanse, og klarer ikke overliste Ham Kam-keeperen.

Kenneth Dokken skyter like utenfor fra 20-meter etter en kontring fra Ham Kam.

Ham Kam har skapt noen farligheter foran Sørlie midtveis ut i omgangen.

Geir Frigård brenner en stor målsjanse for Ham Kam etter 35 minutter. Den humpete banen på Briskeby må ta skylden for at ballen treffer ham i leggen når han skal avslutte fra 5 meter.

Ham Kam presser FFK langt tilbake på banen. FFK sliter med å komme opp i ballfører, og Geir Frigård er mye involvert på topp i spillet til Kamma.

FFK er veldig baktunge og sliter stort med å etablere eget spill. Har mer enn nok å gjøre med å forsvare seg.

Espen Haug klinker til i tverliggeren etter en corner fra Ham Kam. FFK er heldige.

Pause
Ham Kam har vært det klart beste laget. FFK har blitt presset voldsomt langt tilbake på banen og vært upresise i eget spill.

2. omgang

Simen Brenne måtte forlate banen til pause etter smellen han fikk tidlig i kampen. Dag Frode Hornseth har kommet inn. Når det gjelder Roger Helland så står han over på grunn av kink i nakken. Helland forsikrer derimot at han er klar til seriestart.

Spilt 10 minutter av 2. omgang og FFK har kommet seg litt lenger fram på banen.

Ham Kam gjøre tre spillerbytter: Frode Birkeland, Felix Ademola og Are Tronseth kommer inn for Espen Haug, Marius Gullerud og Sveinung Fjeldstad.

Steinar Sørlie med en fin beinparade etter at Are Tronseth (som nettopp kom inn) kommer til farlig målsjanse.

Bjørnar Johanessen kommer inn for Roger Risholt, og Vebjørn Hagen kommer inn for Stian Johnsen. Det er spilt ca 65 minutter.

1252 tilskuere på Briskeby.

Felix Ademola skyter fra 20 meter og ballen stryker stolpen. Sørlie hadde muligens kontroll.

Tero Koskela pådrar seg et gult kort.

Ham Kams Peter Sørensen pådrar seg også et gult kort.

Magnus Riis kommer inn for Christian Petersen.

Ham Kam vil ha straffe etter at Jørgen Pettersen angivelig handser inne i feltet på tampen av kampen.

Bjørnar Johannessen får gult kort etter munnbruk.

Slutt

Eggens kommentar ovenfor Radio Fredrikstad etter kampslutt var ikke å ta feil av:

- Jeg er veldig, veldig, veldig lite fornøyd med dette. Det her var for dårlig, og det vet samtlige som var med i FFKs tropp i dag. Det var et kraftig steg tilbake fra Brann-kampen. Da fikk vi et uhelig resultat etter at vi spilte til tider godt. I dag får vi et heldig resultat.

- Jeg forventer mye mer enn hva vi viste idag. Det må kreves at vi opptrer mye mer profesjonelt og holder en helt annen ro når seriespillet starter, sa en lettere oppgitt Knut Torbjørn Eggen til Radio Fredrikstad.


Lagene:
FFK: Steinar Sørlie - Pål Andrè Czwartek, Tor Trondsen, Jørgen Pettersen, Stian Johnsen - Brian West, Roger Risholt, Tero Koskela, Christian Petersen - Simen Brenne, Markus Ringberg

Ham-Kam: Svein Inge Haagenrud, Axel Smeet, Joachim Sørum, Peter Sørensen, Jarl Andrè Storbæk - Marius Gullerud, Espen Haug, Kenneth Dokken, Petter Vaagan Moen - Espen Olsen, Geir Frigård

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340