FFK - Café Opera 2-3

Dagens treningskamp mot Café Opera endte med 2-3 tap. FFKs scoringer ble signert Markus Ringberg og Roger Helland. Sistnevnte ble også utvist tidlig i 2. omgang, og FFK klarte aldri å hente opp ledelsen til svenskene etter det, og kampen ebbet ut med ettmålstap.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 26. March 2004 - 14:51
Referatet er basert på rapporter fra Radio Fredrikstad ved FBs Vidar Henriksen

Kampstart kl 15.

Kampen er i gang.

Dårlig vær på La Manga. Regnvær og noe overvann på deler av banen.

Cafe Opera tok ledelsen 1-0 etter bare 2 minutter. Målet ble scoret av Daniel Lundgren etter en noe uheldig opptreden av Toni Kallio. Tilbakespillet hans stopper opp i en vannpytt og en Cafe Opera-spiller snapper opp ballen før det til slutt blir scoring.

Flere sjanser i kampen. Anders Rotevatn har hatt en god redning.

Markus Ringberg utligner for FFK etter meget godt forarbeid av Brian West. Det er da bare spilt 6 minutter.

Simen Brenne med et knallhardt skudd like over tverliggeren.

FFK har åpnet kampen langt bedre enn man gjorde mot Vålerenga for to dager siden.

Roger Helland gir FFK 2-1 etter 34 minutter etter at Tor Trondsen hadde headet i tverliggeren hvor Helland dunket inn ballen på returen.

Café Opera utligner like etterpå til 2-2. Anders Rotevatn burde muligens vært ute i feltet og avverget.

FFK har styrt det meste de siste 20 minuttene og Brian West har vært veldig positiv på høyrekanten og parkerer Cafe Opera sin venstreback ved flere anledninger.

Tilløp til bråk på banen, men det roer seg ned. Kallio får gult kort etter en stygg tackling.

Pause: 2-2 til pause. Nå regner det kraftig på La Manga og er ufyselige forhold for spillerne. Kun få minutters pause pga baneforholdene.

2. omgang er i gang.

Roger Helland får rødt kort. Etter rapportene å dømme ganske uforståelig.

Roger Risholt har kommet inn og får fort gult kort.

Café Opera går opp i 2-1 ledelse etter 58 minutter. FFK-forsvaret er passivt når svensken går uhindret opp i lufta og header ballen inn ved vinkelen.

FFK har til nå spilt en svak 2. omgang.

Det står fortsatt 3-2 til Café Opera et kvarter før slutt.

Toni Kallio har til nå klart seg helt greit.

Slutt: Det ender med 3-2 seier til Cafè Opera. FFK viser at de har mye å jobbe med fram til seriestart. Det positive man får ta med seg er at det tross alt skapes en del sjanser og scorer to mål. FFK var også oppgitte over dommeren som gav et meningsløst rødt kort til Helland og mange gule. Finnen Toni Kallio, som prøvespilte for FFK, klarte ikke å heve backrekka i dagens kamp. Ble ut i 2. omgang forsøkt som midtstopper og klarte seg bedre der.