FFK - Vålerenga 0-0

FFK spilte i dag 0-0 i treningskamp på La Manga mot Vålerenga. FFK leverte en svak 1. omgang og var heldige som gikk til pause uten baklengs, men rødbuksene løftet seg flere hakk etter sidebytte og var det beste laget i 2. omgang.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 23. March 2004 - 14:55
Referatet er en blanding av rapporter fra Radio Fredrikstad og vpn.no

Det meldes om sol, men til tider litt sterk vind på La Manga.

Kampen er i gang.

Vålerenga har medvind i 1. omgang.

Vålerenga har åpnet friskest. Blant annet har Gashi hatt en stor sjanse etter få minutter spilt. Skuddet hans fra 16-17 meter strøk like over tverliggeren. Jørgen Jalland har også hatt en stor mulighet for Enga.

Det er spilt 10 minutter.

Det er spilt 15 min og Vålerenga har dominert fullstendig. FFK-spillerne har vært skremmende passive. Vålerenga har produsert flere sjanser, mens FFK ikke har vært i nærheten.

Kjempesjanse til Enga! Hamre dunker ballen i tverliggeren fra 5 meters hold etter ca 20 min.

FFK har kommet litt mer med i kampen nå og hadde en stor sjanse, men Panzer-Hagen fikk ryddet til corner.

En del spill på midtbanen. FFK problemer med å etablere noe angrepsspill.

Det er spilt ca 40 min og er fortsatt målløst på La Manga. Vålerenga er spillemessig best, mens FFK fremdeles ikke klarer å sette Enga-forsvaret under press.

Pause: Vålerenga har vært klart best. Det første kvarteret var ikke FFK med i det hele tatt. Har kommet litt mer med i kampen mot slutten av omgangen, men uten å skape det helt store. Hos FFK har Steinar Sørlie vært bestemann, mens også Pål A. Cwartek får godkjent på høyrebacken. Ingen andre spillere har utmerket seg positivt. Stian Johnsen har virket noe rusten på venstrebacken, men det er kanskje ikke overraskende siden han har vært lenge ute med skader.

2. omgang er i gang. En svak Söderstjerna byttet ut til fordel for Vebjørn Hagen. Stian Johnsen skjøvet frem på venstre kant, mens Hagen overtar backplassen.

Jevnt i begynnelsen av 2. omgang.

Simen Brenne har hatt et par gode muligheter. FFK har fått flyttet spillet mer fram, og den sentrale midtbanen med Koskela og Risholt har også kommet mer med.

Markus Ringberg ligger nede, men ser ut til å komme seg opp igjen. Har blitt sparket ned ved et par anledninger.

Simen Brenne skyter like utenfor. FFKs største sjanse i kampen til nå.

Det er spilt ca 70 min og FFK har gledelig nok vært det beste laget i 2. omgang. Det skjer derimot ganske lite nå. Vålerenga bytter ut Hovi og Runar Normann kommer inn.

Det er spilt ca 80 min og skjer lite verdt å skrive om i kampen.

Jørgen Pettersen og Dag Frode Hornseth har for øvrig kommet innpå i løpet av 2. omgangen for FFK.

Frispark til FFK fra ca 20 meter. Roger Risholt skyter høøøøyt over mål.

Slutt: Dommeren blåser av og det hele ender 0-0. FFK begynte kampen veldig svakt, men i 2. omgang gikk ting vesentlig bedre. Roger Helland og Tor Trondsen leverer solid stopperarbeid, mens Cwartek er god på høyresiden. Simen Brenne er også svært positiv og ser ut til å kunne fungere bra med Ringberg på topp.