Husk meg
Brukernavn
Passord

Odd - FFK 2-0

Artikkelen er basert på Radio Fredrikstad. FFK gikk på et nytt tap i Porsgrunn i dag. Odd-Grenland ble for sterke, og vant til slutt med siffrene 2-0. Nå må vi helt tilbake til 18. januar (!) for å finne den siste seieren til FFK.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 12. March 2004 - 15:12
- Jeg synes det har vært jevnt. Det har ikke vært noen stor kamp, og det har vært en halvsjanse til hvert av lagene. Jeg synes vi ligger bra og tett sammen med laget. De skaper ingenting, men det som er synd er at vi ikke gjør det heller. Vi har bra kontroll - trygt og sikkert, kommenterte Tor Trondsen til Radio Fredrikstad.

- FFK hadde litt trøbbel i begynnelsen, og kom litt bakpå. Det var Odd som var mest på alerten i begynnelsen uten at de kom til nevneverdig sjanser. Etter hvert fikk Fredrikstad flyttet spillet lenger opp på banen, og etter hvert kom seg til sjanser, kommenterer FBs journalist Vidar Henriksen i pausen.

- Etter 37 minutter ble trolig Dag Frode Hornseth snytt for et straffespark, da han ble knuffet hardt i ryggen, men klarte å holde seg på beina. Minuttet etter var FFK igjennom ved Koskela med skuddet gikk i nettveggen. Ringberg har også hatt et skudd utenfor mål, fortsetter Henriksen.

- Brian West har vært blant de positive ute på her. Det har vært nesten komisk å se hvordan han har parkert flere av Odds forsvarspillere. Han må utvilsomt være tippeligaens raskeste spiller. West har etter vært klart å innvolvere seg langt mer i spillet enn han har gjort tidligere. Så langt har Brian West vært positiv, avslutter Vidar Henriksen.

2. omgang

- Etter 9 minutter i andre omgang tok Odd-Grenland ledelsen ved Morten Knudsen. Den tidligere RBK-spilleren kom inn i pausen, og hadde et hardt skudd som gikk mellom beina til Pål Andrè Czwartek og i hjørnet for Steinar Sørlie, kommenterer Vidar Henriksen.

- Innbytter Armin Sistek økte til 2-0 etter at forsvarfireren til FFK stod helt parkert, og Armin fikk løpe lett igjennom. 2. omgangen har ikke vært positiv for FFK. De har kommet til svært få sjanser, og hatt problemer med å flytte spillet fremover på banen. Det positive er at Stian Johnsen har gjort comeback, og har spilt de siste 15 minuttene, kommenterer Vidar Henriksen like før kampslutt.

Du kan høre lydklipp fra Radio Fredrikstad på f-b.no.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340