Husk meg
Brukernavn
Passord

Har du problemer med aktiveringen?

Vi har blitt kontaktet av tre personer via epost som ikke har klart å aktivere medlemskontoen sin. Det er tydelig at noe ikke er helt som det skal, men vi vet ikke helt hva det er som skaper problemet. Heldigvis finnes det andre metoder vi kan benytte oss av for å aktivere kontoer.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 26. March 2003 - 15:28
Hvis du er en av de som ikke klarer å aktivere kontoen, så spør deg selv følgende:

1) Har jeg skrevet inn riktig aktiveringskode?
2) Har jeg bare kopiert selve koden?

Siden aktiveringskoden er lang (hele 32 tegn) anbefaler vi at alle rett og slett bare markerer hele koden, høyreklikker på den markerte teksten, og velger ”kopier”. Gå så til aktiveringssiden, høyreklikk på feltet, og velg ”lim inn”.

Det som er meget viktig her er følgende: Pass på at du bare kopierer aktiveringskoden og ikke et mellomrom foran - eller bak - selve koden. Da vil ikke koden fungere!

Hvis du fortsatt har problemer med aktiveringen etter dette, hadde vi satt pris på om dere kunne sendt oss en epost, hvor dere nøye forklarer fremgangsmåten deres og beskriver hva som er feil, slik at vi kan få forbedret dette. Vi kan også aktivere kontoen manuelt, hvis dere oppgir brukernavnet dere har brukt under registrering.

Vi kommer snart til å lage en aktiveringslink som man får i eposten under registrering.

Kontakt oss på: support@ffksupporter.net

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3