Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Pressemelding:

ffksupporter.net får ny daglig leder

Etter nesten seks år som ansvarlig redaktør har Øystein Holt valgt å tre av. Inn kommer Stein Andre Sæther i en nyopprettet stilling som daglig leder.

Tekst av ffksupporter.net-redaksjonen, Illutrasjon: Martin Henriksen
Lagt ut: 22. January 2009 - 00:01

Helt siden ffksupporter.net ble lansert i 2003 har Øystein Holt vært eneeier og ansvarlig redaktør. Nå ønsker han å trekke seg tilbake for å fokusere mer på økonomistudiene og benytte overskuddsenergi på helt andre ting.

- Motivasjonen strekker ikke lenger til, så da er tiden inne for å slippe til andre ildsjelder. Jeg kommer fortsatt til å bidra som nyhetsskribent når lysten er til stedet, kommenterer Øystein Holt overfor ffksupporter.net.

Stein Andre Sæther, som har vært en del av teamet i drøye tre år, tar over den daglige administreringen med umiddelbar virkning.

- Grunnlaget, og vel så det, er allerede lagt, så det blir ingen store endringer før denne sesongen. Jeg håper likevel vi skal kunne forbedre produktet slik at supportersiden fortsetter utviklingen, forteller Stein Andre Sæther.

Ønsker valgfrihet

- Det er ikke til å legge skjul på at det å drive en side som ffksupporter.net krever sitt. Har man et ønske om å være best, og det har alltid vært målsettingen min for ffksupporter.net, så må man legge ned de timene som kreves for å bli det. På det verste har arbeidsmengden tilsvart en heltidsjobb, forteller den avtroppende redaktøren.

- Det verste med å ha en slik redaktørrolle er den konstante, dårlige samvittigheten som følger med: Manglende oppdateringer, dårligere oppfølging en man ønsker, tiden som ikke strekker til, at man alltid må steppe inn når ingen andre vil eller kan. Listen er lang, og den gjør at det ikke alltid er like gøy.

- Men for all del; det har vært flere gode enn negative stunder, og jeg angrer ikke på tiden jeg har lagt ned for ffksupporter.net. Det har vært utrolig moro, men nå er tiden inne for å trappe ned.

- Jeg ønsker rett og slett å ha muligheten til å benytte eventuell overskuddsenergi på helt andre ting. Det skal bli deilig å kunne ta en frihelg uten å ha dårlig samvittighet overfor våre brukere. I tillegg fortjener økonomistudiene mer fokus i tiden fremover.

- Jeg vil anbefale alle å brette opp ermene og bli en del av ffksupporter.net-teamet. Vi i redaksjonen vet langt mer enn hva vi går ut med om hva som foregår bak kulissene til Fredrikstad Fotballklubb, så der har dere en gulerot som kan friste de av dere om sitter på gjerdet og vurderer om dere ønsker å bidra eller ei, avslutter Øystein Holt.

Bli en del av teamet

- Vi vil om kort tid komme med en oppfordring til alle dere lesere av denne siden om å bli med i teamet, for vi trenger flere som kan bidra med artikler denne sesongen, skyter Stein Andre Sæther inn.

Eventuelle spørsmål kan stilles i forumet.

Eller rettes direkte til Stein Andre Sæther per telefon 94 28 90 99 eller på mail FFK1903@gmail.com.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340