Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

For egen regning:

Fredrikstads utvalgte

Det snakkes ikke så mye fotball i byen som tidligere. Plankehaugen er på retur, ffksupporter.net sliter med motivasjon og vi har mer eller mindre totalt fravær av profiler i klubben vår.

Tekst av D
Lagt ut: 30. October 2010 - 13:12

Man kan spekulere i hva som egentlig skjedde og hvorfor gikk det så galt. Vi skulle jo ta "samling i bunn" og stå sammen rundt laget og komme raskest mulig tilbake til det gode selskap.

Når dette skrives er det fremdeles et reelt håp om opprykk, enten direkte eller via kvalik, men dette innlegget dreier seg egentlig ikke om det, det dreier seg om hvor ble det av entusiasmen? Engasjementet til en hel by, faktisk nesten et helt fylke? Sant skal sies, vi har trukket ca. 6000 tilskuere per kamp, og det er fantastisk, men vi vet at en stor andel av dette er sesongkort, og frykten er jo hva som skjer neste sesong.

Vi her i byen elsker fotball og det kommer voldsomt til uttrykk når vi ikke både spiller bra og vinner. Det er sagt at vi er litt "mini-Bergen" i forhold til entusiasme, men mens bergenserne elsker Brann, elsker vi her i byen fotball...

Så dette er ståa nå, men hva kan gjøres for å snu den negative holdningen som er i byen? Hvordan kan vi få tilbake engasjementet, entusiasmen og gleden ved at alle skal på kamp, møtes på brygga, går med stolthet og sommerfugler i magen over til stadion for å se guttane spella. For deretter å snakke om kampen på jobben på mandag; kommer det noen nye spillere i neste vindu tru?

Jeg er i alle fall sikker på en ting; det er ikke bare og trykke på en knapp så blir det sånn, her må vi alle gå litt i oss selv, tenke på hvorfor vi elsker fotball og FFK, og gjøre det vi kan sammen for å ikke bare komme tilbake på banen, men også på tribunen.

Klubben må selvfølgelig også ta en titt i speilet; i 2010 handler fotball på dette i nivået om underholdning, det handler om og skape illusjoner, et teater om du vil, uavhengig av sportslige resultat, hvem som gjør hva og eier sånn og sånn. Klubben må både ha eller skape profiler, være tilstede, tørre å sette seg sportslige mål og kommunisere dette med oss.

Jeg er helt sikker på at vi på alle måter kommer tilbake som en av Norges beste klubber, på alle områder, men jeg tror at vi sammen må se fremover og skape det magiske som kjennetegner det å være fra Fredrikstad

Så håper jeg vi sees på stadion og tippeligafotball i 2011!

 

D.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3